Nattbord Lerna 40 cm med Oppbevaring 3 Skuffer - Svart - Møbler - Bord - Avlastningsbord & sidobord - Sengebord & nattbord
Om produktet
Oversikt
Varemerke:TvilumMaterialtype:Melamin, SpånskivaFargenavn:SvartVaremerke:TvilumArtikkelnummer:509974
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 509974
Øvrig
Varemerke
Tvilum
Oppbevaring
Ja
Oppbevaringstype
Skuffer
Omsorg
Använd en mjuk fuktig trasa för att rengöra ytan
Serie
Lerna
Fargenavn
Svart
Fargesvart nattbord
Farge ben
svart
Form
Rektangulær
Vekt
18.4 kg
Maksvekt
25 kg
Stil
Tidløs
Krever montering
Ja
Utseende
Svart Tre
Mål
Bredde
40.2 cm
Høyde
70.1 cm
Dybde
50 cm
Material
Materialtype
Melamin
Spånskiva
Produktinformasjon

Lerna møbelserie består fremst av kommoder og sengerammer. Lerna kjennetegnes av funksjonalitet og et stilrent design. Serien finnes i fire farger: eikestruktur, trøffel, svart ask og hvit lakk. I serien finner du garantert noe fint til hjemmet, uansett hva du leter etter. Det blir sjeldent feil med Lerna-møbler da de er så utrolig lettmatchede. Kombiner gjerne med andre møbler fra Lerna for å få et lekkert og stilfullt helhetsinntrykk i hjemmet.

Lerna kommode i svart ask er en stilren, moderne kommode som passer i både gangen og på soverommet. Med tre romslige skuffer er det god plass til oppbevaring. Kommoden er også perfekt som nattbord.

Leveranse
Forventet levering 12-20 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
tvilum_logo_fix.jpg
Tvilum
Tvilum

Tvilum har etablert seg som en av verdens største produsenter av flatpakkede møbler. Det enorme sortimentet er utviklet for å dekke nesten alle behov du måtte ha, uansett rom. Gjennomtenkte møbler av høy kvalitet, alt fra spisestue, soverom, bad til kontor og alltid i stilig design til en god pris. Uansett om du foretrekker klassisk designspråk med preg av vintage eller topp moderne, er Tvilum valget for deg.

Flere produkter fra Tvilum

Nattbord Lerna 40 cm med Oppbevaring 3 Skuffer

 Svart

2 495
,-
Dagspris
Delbetale fra: 195,-/Måned
Produktet selger raskt!
Forventet levering 12-20 hverdager.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 301 anmeldelser
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man   fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men  ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
MK2022-05-03