Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Klokker

Retro klokker

90 stk produkter
Viser 24 av 90 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

En retroveggklokke er en stilren og tidløs innredningsdetalj som passer inn i de fleste hjem. Veggklokker i retrostil er en praktisk og samtidig interessant innredningsdetalj som gir karakter og stil til rommet. Hos Chilli finner du et stort utvalg av retroveggklokker i ulike farger, former og størrelser. Uansett om du ønsker en klokke med tall eller romerske tall, med en klassisk rund form eller en mer moderne design, så finner du det hos oss.

Hvilket materiale er vanlig på retroveggklokker?

Vanlige materialer på retroveggklokker inkluderer tre, metall og plast. Retrostilen inkluderer ofte en kombinasjon av ulike materialer for å skape en unik og nostalgisk følelse.

Passer en retroveggklokke inn i alle interiørstiler?

En retroveggklokke er en allsidig innredningsdetalj som kan passe inn i mange ulike interiørstiler. En retroveggklokke passer perfekt i et vintage eller retroinspirert hjem, men kan også fungere som en fin detalj og kontrast i en moderne eller minimalistisk innredning. En retroveggklokke kan gi hjemmet ditt en unik touch og gjøre det mer personlig.

Finnes det ulike størrelser på retroveggklokker?

Ja, hos Chilli finner du retroveggklokker i ulike størrelser, fra små og diskrete klokker til større og mer iøynefallende klokker som blir et herlig blikkfang i rommet. Velg den størrelsen som passer din innredning og stil best.