Hopp over overskriften og gå videre.
Tapet

Fototapet

2863 stk produkter
Viser 24 av 2863 produkter
1
...
120

Vil du skape en unik følelse i hvert rom? Gjennom å kjøpe fototapet billig kan du faktisk gjøre akkurat det. Uansett om du beskriver din innredningsstil som minimalistisk, landlig eller rustikk har vi noe for deg. Bestill din nye fototapet online hos oss på Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hva finnes det for ulike motiv på fototapeter?

  Hos Chilli kan du finne alle mulige motiv. Fra naturbilder til praktfulle steder. Hvis du leter etter en fototapet til barnerommet, kan det hende at barna foretrekker dyrebilder eller noe annet morsomt. Selvfølgelig har vi også tapeter i abstrakte mønstre. Uansett hvilket motiv du ønsker, har vi på Chilli noe for enhver smak.
 • Hvordan tapetserer man en fototapet?

  Det er ikke vanskelig å tapetsere med fototapet, du tapetserer på samme måte som med en vanlig tapet. Før du bestiller fototapeten trenger du å begynne med å måle veggen du skal tapetsere. Deretter bestiller du rett størrelse og når den har kommet hjem er det bare å sette den opp på veggen. Så kan du nyte den unike veggkunsten din.
 • Hvilke fordeler finnes det med fototapet?

  Med en fototapet kan du enkelt sette stilen hjemme. Har du et lite og komplett rom kan du tapetsere med motiv i lyse farger, for å gi rommet en mer åpen følelse. Har du store overflater kan du kle inn en vegg med spektakulære fotografier, sånn at det blir mer hjemmekoselig. Hos Chilli finner du fototapeter i mange forskjellige motiv, sånn at du enkelt kan forandre atmosfæren i et rom.
 • Kan fototapet bli blek?

  De fototapetene som du kjøper billig online hos oss kommer ikke til å blekne. Fototapetene vi selger er behandlet på den måten at de kan stå i mot UV-stråling. Din fototapet kommer med andre ord være med deg i mange år fremover.