Hopp over overskriften og gå videre.
Interiør

Lys & dufter

20 stk produkter
Viser 20 av 20 produkter

Skap en avslappende og koselig stemning i hjemmet ditt med lys og duft. Chillis utvalg av duftlys, lysestaker, duftpinner og andre detaljer tilbyr en rekke stiler, farger og dufter for at du skal finne noe du liker. Enten du leter etter en subtil og avslappende duft eller en mer oppfriskende aroma, har vi noe for deg.

Hvordan skaper jeg en koselig atmosfære med lys og duft?

For å skape en koselig atmosfære med lys og duft kan du bruke forskjellige lys og duftprodukter. Et duftlys kan gi en avslappende og innbydende duft til rommet, mens duftpinner kan spre en lett og frisk duft over lengre tid. For å skape myk belysning kan du bruke forskjellige lysestaker eller lysholdere. Ved å plassere dem på forskjellige høyder og steder i rommet skapes en herlig lysstemning. Hos Chilli finner du et stort utvalg av lys, lysestaker og duftpinner som kan hjelpe deg med å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt.

Hva er duftpinner?

Duftpinner er en populær løsning for å spre duft i hjemmet ditt. Ved at pinnene absorberer duftoljen i beholderen, sprer de en subtil duft i rommet. Duftpinner er en enkel og stilig interiørdetalj som kan gjøre hjemmet ditt mer avslappet og innbydende. Duftpinner kan brukes i alle rom, fra badet til gangen til soverommet.

Bør man bruke forskjellige lysestaker og dufter avhengig av sesongen?

Ja, mange mennesker velger å tilpasse lys og dufter etter sesongen for å skape en passende stemning og atmosfære. Om høsten og vinteren kan dufter av kanel, pepperkake og vanilje skape en varm og koselig følelse, mens om våren og sommeren kan friske dufter av sitrus, lavendel og havbris være mer passende. Det samme gjelder for lysestaker og lysholdere, der man kanskje vil ha mer rustikke og varmere materialer som tre og messing om høsten og vinteren, og lysere og mer luftige materialer som glass og keramikk om våren og sommeren.