Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Interiør

Tapeter - Forandre rommet raskt med en ny tapet

2897 stk produkter
Viser 24 av 2897 produkter
1
...
121

Populære filtreringer

Om du vil oppgradere og forbedre hjemmet ditt kan du enkelt gjøre det med forskjellige tapeter. Hos Chilli kan du finne tapeter i ulike mønster, farger og lengder for å finne den som passer deg og ditt hjem best. Uansett om du vil endre tapet på soverommet ditt, badet, stuen eller i gangen tilbyr vi tapeter av høy kvalitet som gjør oss sikre på at du kommer til å bli fornøyd med kjøpet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor mye tapet trenger jeg?

  For å regne ut hvor mye tapet du trenger skal du begynne med å måle veggene dine. Der måler du høyden og bredden. Deretter kommer du til å se på tapetrullens mål. Vanligvis er dimensjonene 10x0,53m. Her er det også viktig at du sjekker om du har valgt en ensfarget tapet eller tapet med mønster. Har du en tapet med mønster, er det alltid godt å kjøpe litt ekstra. Det vil si at hvis du har en tapet med dimensjonene 10x0,53m, er det nok til 4 rader i et normalt høyt rom (2,4m). Hvis du har en tapet med mønster, vil tapeten bare være nok til 3 rader i et normalt høyt rom.
 • Hva trenger jeg for å kunne sette opp tapeter?

  Det er viktig at du har rett verktøy som kreves for å feste tapeter. De verktøyene du kommer til å trenge er vater, målestokk, tapetkniv, ruller, pensel, tapetsvamp og en stållinjal. Du trenger også rett tapetlim. Hvilket lim du skal bruke pleier å stå på tapetrullen.
 • Hva menes med lengde/rad?

  Ordet rad er den lengden som er skjært fra rullen og skal opp på veggen, det vil si fra gulv til tak. Du trenger altså å regne ut hvor mange lengder du får per rull for å vite hvor mange tapetruller du trenger å kjøpe når du skal tapetsere hjemme.
 • Hvordan setter jeg opp tapeter?

  Du begynner med å måle opp vegghøyden, deretter skjærer du rett lengde. Når du setter opp den første raden er det viktig at den blir rett. Den enkleste måten å gjøre dette på er å starte med en loddsnor og et vater. Så er det på tide å lime. Enten limer du veggen eller den ferdige skjærte lengden. Hvilken av dem avhenger av hvilken tapet du har valgt. Deretter fester du første raden mot taket og dobbeltsjekk at den øverste delen er i riktig høyde før du slipper. Så glatter du ut resten av lengden med hjelp av verktøyet til tapeten din. Begynn fra midten og oppover, og deretter fra midten og nedover for å til slutt glatte ut kantene. Så fortsetter du med resten av lengdene dine og setter de kant i kant. Til slutt skjærer du av tapeten ved gulvlisten også ved taket, med hjelp av en tapetkniv. Har du limrester så kan du enkelt vaske bort disse med en fuktig svamp.