Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Speil

Speil med belysning

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Gjør morgenrutinen enklere med et speil med belysning fra Chilli. Vårt nøye utvalgte utvalg av speil med integrert belysning finnes i flere modeller og størrelser slik at du finner et som passer til dine behov. Velg blant ulike former, størrelser og belysningstyper for å finne det perfekte speilet for soverommet, badet eller gangen din. Et speil med belysning gir ikke bare en praktisk lyskilde, men også en interiørdetalj som forbedrer interiøret ditt. Utforsk vårt utvalg på Chilli og finn ditt nye speil med belysning.

Kan jeg bruke et speil med belysning på badet?

Absolutt, det finnes speil med belysning designet spesielt for badet. Sjekk at speilet du velger er egnet for fuktige områder og følger gjeldende sikkerhetskrav for badet.

Hvordan monterer jeg et speil med belysning på veggen?

Følg medfølgende monteringsanvisninger for å trygt feste speilet med belysning på veggen. Det kan være nødvendig med en bor, skrutrekker og vaterpass for riktig installasjon. Husk at du også kan trenge å koble belysningen til en strømkilde.

Finnes det speil med justerbar belysning?

Ja, noen speil med belysning har justerbare lysinnstillinger, slik at du kan tilpasse lysstyrken og fargetemperaturen etter dine behov og ønsker.