Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Speil

Gulvspeil

22 stk produkter
Viser 22 av 22 produkter

Et gulvspeil er en av de mest allsidige interiørdetaljene du kan ha i hjemmet ditt. Ikke bare er det perfekt for å sjekke antrekket ditt, men det er også en fantastisk måte å åpne opp og lysne opp et rom. Velg et stort gulvspeil for å skape en illusjon av mer plass og for å trekke til seg lys. Med et bredt utvalg av stiler, størrelser og materialer kan du finne et speil som både passer dine behov og matcher din interiørstil hos oss på Chilli.

Gulvspeilet - mer enn bare et speil

Hva er et gulvspeil?

Et gulvspeil er et stort speil som står på gulvet og som ofte brukes som et helfigur-speil for å se helheten av antrekket ditt. Det finnes ulike modeller av gulvspeil, fra minimalistiske rammer til mer dekorative rammer, og de kan være laget av ulike materialer som tre, metall eller plast.

Hvilken størrelse bør jeg velge på mitt gulvspeil?

Hvilken størrelse på ditt gulvspeil som passer avhenger av formålet og plassen der du vil plassere speilet. For å bruke speilet som et helfigur-speil trenger du et speil som er stort nok, minst 140-150 cm høyt. For å bruke speilet mer som en dekorativ detalj, kan du velge en mindre størrelse som passer bedre i rommet.

Kan et gulvspeil brukes som en interiørdetalj i rommet?

Absolutt! Et gulvspeil kan fungere som en dekorativ detalj i et rom ved å åpne opp og lysne opp rommet, reflektere lys og skape en illusjon av mer plass. Det finnes også gulvspeil med dekorative rammer som kan passe inn i alle typer interiørstiler.