Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Borddekorasjon

Glassunderlegg

85 stk produkter
Viser 24 av 85 produkter
1
...
4

Glassbrikker er en enkel, men effektiv detalj som kan løfte borddekkingen din til nye høyder. De hjelper ikke bare med å beskytte bordflaten eller duken mot glass og kopper, men kan også være en fin dekorasjon i seg selv. Hos Chilli finner du glassbrikker i ulike materialer, farger og mønstre for å kunne skape interessante borddekninger gjennom året. La deg inspirere av vårt utvalg og gjør et kupp på glassbrikker hos oss på Chilli.

Hvor kommer oppfinnelsen med glassbrikker fra?

Glassbrikker har eksistert siden glass begynte å bli produsert på industrielt nivå på 1800-tallet. De opprinnelige glassbrikkene var vanligvis laget av papir eller filt, men etter hvert ble glassbrikker av glass stadig mer populære. I dag er glassbrikker et vanlig tilbehør ved bordet og kan finnes i en rekke ulike materialer og designstiler.

Hvor mange glassbrikker trenger jeg?

Antallet glassbrikker som trengs avhenger av størrelsen på bordet og antall gjester. En generell retningslinje er å ha minst én glassbrikke per person og en ekstra i tilfelle av søl eller hvis en gjest ønsker å ha to glass samtidig. Det er alltid bedre å ha for mange enn for få glassbrikker, så beregn gjerne med noen ekstra for uventede gjester eller anledninger.

Kan jeg bruke glassbrikker på et glassbord?

Ja, glassbrikker kan brukes på et glassbord for å beskytte overflaten mot riper og merker. Sørg for å velge glassbrikker som er myke eller har en myk underside for å unngå skade på glassoverflaten. Vær også forsiktig med å ikke la glassbrikkene ligge på glassbordet over lengre tid, da fuktighet kan bli fanget under dem og forårsake flekker eller merker.