Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Stoler & Lenestoler

Trendy hengestol til din uteplass på kampanje

22 stk produkter
Viser 22 av 22 produkter

Populære filtreringer

Leter du etter den perfekte hengekøyen å tilbringe lange late sommerdager i? Da har Chilli definitivt en som passer deg og din uteplass. Her er et bredt utvalg av hengekøyer til de beste prisene på markedet.Gjør sommeranhenget til det beste noensinne i en ny hengekøyestol for utendørs bruk. De er laget av værbestandig kunstrotting og stål; materialer som ikke krever mye vedlikehold. Gjør hengekøyen til ditt favorittsted å nyte - les en bok, lytt til en god podcast og nyt en kald drink. La sommeren leve hele året med en hengekøyestol fra Chilli. Psst! Hengestolen passer like godt innendørs som utendørs!

Hengestolen – et fleksibelt hagemøbel

  • Hvordan tar jeg vare på hengestolen min?

    Mange av hagemøblene våre er laget av trendy kunstrotting og kan stå ute i all slags vær, år etter år. For deg som ønsker å friske opp hengekøyestolen kan du enkelt og raskt tørke med en klut for å fjerne skitt som kan sette seg fast i hagemøblene hvis det blåser mye.
  • Hvilken farge bør jeg ha på hengekøyen min?

    Blant våre hengekøyer finner du alle mulige varianter og fargekombinasjoner. Velger du en hengestol med stativ, er stativene som regel i en mørk farge. En stilig klassiker er å ha et svart aluminiumsstativ. En nøytral farge gjør det enkelt å matche hengestolen med dekor og kan enkelt friskes opp eller endre stil gjennom ulike tepper og puter. Siden hengehusken er bærbar kan du enkelt flytte den inn på for eksempel den innglassede balkongen om vinteren og gjøre den koselig med sesongensbetonede tepper og puter.
  • Alle prater om hengestol egget - hvordan ser egget hengestolen ut?

    Egget er en kul hengestol som vil være høydepunktet på terrassen din. Ikke vær redd for å bryte interiørstilen din med et kult hagemøbel som enkelt kan forhøyer terrassen din. Det er en kombinasjon av hvilestol og hengestol, en fin blanding som aldri går ut på dato. Hengekøyen er tilgjengelig i hvit og sort, og svart sittepute i slitesterk polyester følger med.