Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Viser 24 av 27 produkter
12

Fuglematere, fuglekasser og fuglebrett for hagen - oppdag vårt utvalg hos Chilli! Lokk fugler til hagen din og skap et harmonisk miljø for både deg og dine bevingede venner. Utforsk våre vakre og funksjonelle fuglematere, fuglekasser og fuglebrett i ulike stiler og materialer, tilpasset for alle typer hager. Velg blant moderne og klassiske design som både er praktiske og estetisk tiltalende. Forvandle hagen din til en oase for fugler og nyt deres sang og nærvær året rundt.

Hvordan monterer jeg en fuglekasse korrekt?

For å montere en fuglekasse korrekt bør du først velge en egnet plass som er beskyttet mot vind, regn og direkte sollys. Plasser kassens inngangshull mot nordøst og monter den i en høyde på cirka 1,5-3 meter over bakken. Sørg for at inngangshullet ikke er blokkert av greiner eller andre hindringer, og at det er en fri flyvevei for fuglene.

Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg en fuglemater?

Rengjør fuglemateren jevnlig ved å tømme den for gammelt frø og skrubbe den med en børste og varmt vann. Unngå sterke rengjøringsmidler som kan være skadelige for fuglene. Tørk fuglemateren godt før du fyller på med nytt frø. Inspeksjoner den også jevnlig for skader og reparer eventuelle feil for å sikre at den er trygg og funksjonell for fuglene.

Hva er fordelene med å ha et fuglebrett i hagen?

Et fuglebrett i hagen tilbyr flere fordeler. Det gir fuglene et sted å spise, noe som bidrar til deres overlevelse, spesielt om vinteren når maten er knapp. Fuglebrettet lokker også forskjellige fuglearter til hagen din, noe som kan være underholdende og pedagogisk for både barn og voksne. Dessuten hjelper fuglene med å holde skadedyrbestanden under kontroll ved å spise insekter og larver.