Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 24 av 49 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Elegante og praktiske espalier gir en ekstra dimensjon til hagen eller uteplassen din. Med espalier kan du skape et vakkert og funksjonelt utendørsområde som gir deg både en liten privat oase og forhåpentligvis en følelse av velvære. Enten du vil dyrke blomster eller skape en koselig uteplass, har vi på Chilli.no et bredt utvalg av espalier som passer dine behov.

Kan jeg bruke et espalier som støtte for klatreplanter?

Absolutt! Espalier er ofte designet for å støtte klatreplanter som roser, klematis eller vinranker. Sørg for å velge et espalier som er tilstrekkelig stabilt for å støtte plantene og montere det ordentlig i henhold til produsentens instruksjoner.

Hvordan installerer jeg et espalier i hagen min?

Installasjonen av et espalier avhenger av hvilken type espalier du har valgt og hvor du vil plassere det. Generelt trenger du en stabil overflate å feste espalieret til, som en vegg eller en jordbjelke. For tre-espalier kan du trenge å forbore hull i treverket før du skrur det fast. Følg instruksjonene som følger med espalieret eller rådfør deg med en profesjonell håndverker hvis du er usikker på hvordan du skal installere den.

Hva er fordelene med å bruke et espalier i hagen?

Et espalier kan gi en ekstra dimensjon til hagen din ved å skape en vakker ramme for plantene dine eller for å skape et mer avskjermet utendørsområde. Det gir også mulighet for å dyrke vertikalt, noe som kan være plassbesparende og praktisk. Espalier kan også brukes som støtte for klatreplanter og skape en naturlig skjerm som beskytter mot vind og innsyn.

Kan jeg bruke et espalier for å skape en privat hage?

Ja, et espalier kan fungere som en skjerm for å skape en avskjermet plass i hagen din. Velg et espalier med høyde og tette spiler for å skape en mer privat og avskjermet miljø. Du kan også bruke espalieret til å skape en vakker bakgrunn for uteserveringen eller grillområdet ditt.