Hopp over overskriften og gå videre.
Grill & utekjøkken

Gassgrill

24 stk produkter
Viser 24 av 24 produkter

Hos Chilli finner du et bredt utvalg av gassgriller av høy kvalitet fra kjente merker som Broil King og Bon-Fire. Du finner gassgriller i mange ulike design som passer alle typer grillmestere, uansett om du ønsker en bærbar gassgrill eller gassgrill med koketopp. Velkommen til å utforske vårt store sortiment og bestill din favoritt i dag!

 • Hvordan griller jeg med en gassgrill?

  Mange foretrekker gassgriller takket være dens brukervennlighet. Alt du trenger å gjøre er å åpne ventilen på gassrøret, vri på en av knottene og trykk på tenningsknappen. Så er det bare å stille inn grillen på ønsket temperatur og begynne å grille når den blir varm.
 • Hvor lenge varer en gassgrill?

  For å regne ut hvor lenge en gassflaske varer tar du effekten delt på energien i ett kilo gass, så får du forbruket per time. Men som oftest griller du ikke på full kraft, så gassen din holder nok i over 20 timer.
 • Hvilken gassgrill skal jeg kjøpe?

  Avhengig av hvor mye og hvor ofte du griller, kan det variere om du velger en stor eller liten gassgrill. Vi anbefaler at du velger en grill som er litt større enn du tror du trenger. Da vil du alltid ha plass til å grille til større middagsselskap.
 • Hvordan rengjør jeg en gassgrill?

  Det er relativt enkelt å rengjøre en gassgrill. Start med å fjerne matrester med vanlig kjøkkenpapir. Skru så på grillen til maks, lukk lokket og la den bli varm i ca 20 minutter. Børst deretter den varme grillen med en grillbørste og gjenta hvis grillen fortsatt er skitten.