Hopp over overskriften og gå videre.
Øvrige griller

Pizzaovn & vedovn

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter

En virkelig god pizza krever høy varme og kort tilberedningstid. For å oppnå dette kan du bruke en pizzaovn eller vedovn, som gir pizzaen den autentiske smaken og karakteren du kjenner igjen fra pizzeriaer i Italia. Hos Chilli finner du et stort utvalg av pizzaovner og vedovner i ulike størrelser og prisklasser, som passer både for profesjonelle kokker og hjemmekokker. Med din egen pizzaovn eller vedovn kan du enkelt lage gode pizzaer hjemme og imponere dine venner og familie.

Hva er fordelen med en vedovn?

En vedovn gir en autentisk smak og karakter til pizzaen, med høy varme og kort tilberedningstid som gir en sprø bunn og saftig fylling.

Hvordan velger jeg riktig pizzaovn eller vedovn fra Chilli?

For å velge riktig pizzaovn eller vedovn bør du vurdere størrelsen på ovnen, hvilken type brensel den bruker, og hvilken type mat du vil tilberede. Tenk også på hvor ofte du vil bruke ovnen og hvilket budsjett du har å bruke.

Hvordan tar jeg vare på min pizzaovn eller vedovn?

For å ta vare på din pizzaovn eller vedovn, sørg for å rengjøre ovnen etter hver bruk og fjerne eventuell aske og smuss. Sørg for at ovnen er helt tørr og dekket når den ikke er i bruk, og bruk beskyttelse for å unngå skader på ovnen.

Kan jeg bruke min pizzaovn eller vedovn til annen matlaging?

Absolutt! Noen pizzaovner og vedovner kan brukes til å tilberede annen mat også, som brød, kjøtt, fisk og grønnsaker i gryter. Dette gir deg muligheten til å tilberede en rekke ulike retter og eksperimentere med nye oppskrifter.