Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 9 av 9 produkter

La Chillis utvalg av infravarmer forvandler uteplassen eller balkongen din til en behagelig oase under de kjølige kveldene. Våre infrarød terrassevarmer kommer i en rekke ulike modeller og utførelser, så du kan være sikker på å finne den perfekte løsningen for din uteplass. Ved hjelp av infrarød teknologi gir disse infravarmer effektiv og miljøvennlig oppvarming som raskt varmer opp og føles behagelig på huden. Utforsk vårt utvalg av infrarød terrassevarmer og finn løsningen som lar deg nyte enda lengre de herlige kveldene på terrassen.

Vanlige spørsmål om infravarmer

Hvordan fungerer et infravarmer?

Et infrarød terrassevarmer bruker infrarød teknologi for å varme opp overflater og objekter direkte, i stedet for å varme opp luften rundt dem. Infrarøde bølger omdannes til varme når de treffer solide overflater, noe som gir rask og effektiv oppvarming som føles behagelig på huden.

Er terrassevarmer infrarød trygge å bruke?

Ja, infravarmer er trygge å bruke utendørs. De er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som overopphetingsbeskyttelse og tippsikring for å minimere risikoen for ulykker. Sørg imidlertid for å følge produsentens instruksjoner og anbefalinger for riktig bruk og installasjon.

Hvor mye energi bruker et infrarød terrassevarmer?

Energiforbruket for et infrarød terrassevarmer varierer avhengig av modell og effekt. Generelt sett er infrarød terrassevarmer mer energieffektive enn tradisjonelle terrassevarmer fordi de varmer opp objekter og overflater direkte, noe som minimerer varmetap. De fleste modeller angir energiforbruket i watt, slik at du enkelt kan sammenligne ulike modeller for å finne den som passer dine behov.