Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: DEAL300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Balkongdyrking

Blomsterkasser & balkongkasser

434 stk produkter
Viser 24 av 434 produkter
1
...
19

Populære filtreringer

Hos oss på Chilli finner du blomsterkasser i mange forskjellige utførelser. Vi har blomsterkasser i tre, metall og ulike balkongkasser. Våre blomsterkasser kan du også finne i ulike størrelser sånn at du enkelt kan velge en som passer deg og dine behov. Bestill din nye blomsterkasse billig online fra Chilli.no.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken blomsterkasse skal jeg kjøpe?

  Ved valg av blomsterkasse kommer det an på hva du er ute etter og hvor mye plass du har. Har du en stor hage passer en stor blomsterkasse perfekt. Ved mindre plass selger vi så klart blomsterkasse til balkong eller som du kan feste på veggen. Uansett hvor stor plass du har, finner du helt sikkert en blomsterkasse som passer deg og dine behov.
 • Hvor lenge holder en blomsterkasse?

  Våre blomsterkasser kan vare opptil 15 år, hvis du tar vare på dem ordentlig. Selvfølgelig spiller materiale og vær en rolle i blomsterkassenes liv.
 • Kan jeg bare plante blomster i blomsterkassene?

  I en blomsterkasse kan du plante både blomster og grønnsaker. Det eneste du trenger er jord, god plassering av blomsterkassene dine og rett type av næring. På denne måten kan plantene dine vokse ordentlig og fylle hjemmet ditt av herlige planter.
 • Kan jeg kjøpe selvvannende blomsterkasser på Chilli?

  Hos oss på Chilli finner du flere ulike modeller av selvvannende blomsterkasser og dyrkekasser. Disse er veldig praktiske og smarte ettersom du ikke selv trenger å huske på å vanne de blomstene som finnes i kassene. Det finnes heller ikke noe risiko for at blomstene blir for mye vannet. Dette på grunn av de hullene som finnes i den store vannbeholderen. Beholderen rommer opptil 90 liter vann, så du trenger ikke fylle den på så ofte.