Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Tilbehør hagemøbler

Ileggsplater som forlenger dine hagebord og utebord

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Når du venter flere middagsgjester enn vanlig, og innser at det blir litt trangt rundt middagsbordet på uteplassen kan du alltid henvende deg til Chilli og finne ileggsplater til ditt hagebord eller et spisebord utendørs. Selv om det er koselig å sitte nært sin familie og sine bekjente, kan det være en anelse upraktisk å sitte klemt sammen under selve middagen. Kompletter ditt utebord med ileggsplater fra Chilli, så hjelper vi til med å få plass til alle under middagen. 

En ileggsplate som inviterer inn flere!

På Chilli har vi ileggsplater til noen av våre hagebord. Velg blant ileggsplater i hvit, honning eller grå furu eller i mahogni. Forleng bordet og forhøy middagskosen med en ileggsplate og få plass til flere rundt bordet. Kompletter din spisegruppe utendørs med en parasoll eller et solseil eller hvorfor ikke en paviljong? Så kan du og dine gjester tilbringe enda mer, og enda hyggeligere stunder rundt middagsbordet. Se også på våre hageputer og sitteputer og kompletter dine hagestoler slik at dere sitter ekstra godt på uteplassen.   

På Chilli selger vi billige hagemøbler, uten å kompromisse med kvalitet eller stil. Bestill dine hagemøbler på Chilli og husk at vi leverer varene hjem til deg!