Hopp over overskriften og gå videre.
Julebelysning

Juletrebelysning

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Juletrebelysning er en av de mest sentrale og tradisjonelle delene av juledekorasjonene. Å pynte juletreet med vakre lys er en måte å skape en varm og innbydende atmosfære og julestemning i hjemmet i løpet av julen. Uansett om du foretrekker varm-hvite lys eller fargerike pærer, finner du et stort utvalg av juletrebelysning som passer din smak og stil hos oss på Chilli.

Hvor kommer tradisjonen med å ha juletrebelysning fra?

Tradisjonen med å dekorere juletreet med lys har sine røtter i Tyskland på 1700-tallet. Først ble levende lys brukt for å belyse juletreet, men over tid har de blitt erstattet av elektriske pærer for å redusere brannrisikoen. Juletrebelysning har siden blitt en viktig del av julepynten i mange land rundt om i verden.

Hvordan henger jeg best opp min juletrebelysning?

Mange av oss prøver hvert år å løse opp vår juletrebelysning som av en eller annen grunn alltid har blitt sammenfiltret når den har vært lagret bort gjennom året. Du kan enkelt unngå sammenfiltring ved å henge opp juletrebelysningen vertikalt fra bunnen og opp, i stedet for å henge den i sirkler rundt juletreet. Hvis du virkelig vil unngå sammenfiltring, kan du skaffe deg en trådløs juletrebelysning.

Hvor mange lyspærer trenger jeg til mitt juletre?

Antallet pærer som trengs til ditt juletre avhenger av størrelsen på juletreet og din personlige smak. En generell retningslinje er å bruke 100 små pærer per 30 cm av høyden på juletreet. Hvis du derimot har lyslignende juletrebelysning, trenger du betydelig færre lyskilder på din juletre-slynge.