Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Julebelysning

Adventslysestaker

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

Populære filtreringer

En adventslysestake er kanskje den mest tradisjonelle juledekorasjonen som vi ikke kan være uten. Vi har alle en eller flere lysestaker som hvert vinter tas frem for å pryde hjemmene våre i juletiden. Problemet er ofte at vi aldri kan være sikre på om de fungerer, spesielt hvis de ble kjøpt billig en gang i tiden. Og det er alltid vanskelig å vite om hele lysestaken er ødelagt eller om det bare er en lyspære.

Adventslysestaker av høy kvalitet

Hvor mye strøm bruker en adventslysestake?

En tradisjonell adventslysestake med 7 lys bruker omtrent 1,4 W. Det betyr at en klassisk ellysestake bruker cirka 15 kilowattimer hvis den er tent døgnet rundt i en måned. Hvis du derimot har en adventslysestake med LED-lys som er tent døgnet rundt i en måned, bruker den omtrent 1/30-del av en vanlig adventslysestake.

Må jeg ha en klassisk adventslysestake?

Lysestaken har gjennomgått en massiv revolusjon de siste årene. Klassiske adventslysestaker er ikke lenger like vanlige, nå finnes de også i moderne varianter som virkelig kan passe til vår øvrige stil, uten å miste den julestemningen som lysestakene gir. Men selv om vi lever i moderne tider, betyr det ikke at klassiske adventslysestaker er på vei bort - de har selvfølgelig sin plass hos deg som verdsetter det aller mest klassiske.

Hvilken type adventslysestaker selger dere på Chilli?

Du finner alle varianter hos oss på Chilli - både moderne lysestaker og klassiske adventslysestaker, og alt imellom. Du trenger med andre ord ikke lete mye eller lenge for å finne akkurat de lysestakene du alltid har drømt om å eie; for de finnes her i vårt utvalg. Disse lysdekorasjonene er en grunnleggende del av julestemningen, og det er derfor lurt å legge ned energi i å finne den rette. Det bidrar til å skape en julestemning i hjemmet ditt som ikke kan sammenlignes med noe annet. Adventslysestaken blir ikke bare vakker og stemningsfull, den hjelper deg også med å skape din helt egen julestemning.

Elektrisk adventslysestake eller ikke?

Å teste lyspærer er kanskje like mye en juletradisjon som å sette frem lysestaker, men når du kjøper dine adventslysestaker fra oss på Chilli, kan vi garantere at de alltid er produsert med fokus på toppkvalitet. Chilli har ikke bare elektriske adventslysestaker. Her finner du også lysestaker beregnet for stearinlys og blokklys, noe som betyr at alle aspekter dekkes av vårt utvalg. Blant våre lysestaker finner du vakre ellysestaker og flotte trelysestaker, og det er du som avgjør hva som passer best i ditt julehjem. Det vi kan gjøre for å lette prosessen er å tilby et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter til en god pris, med rask levering. Du kan med andre ord stole på at vi på Chilli vil sørge for at du får den julen du ønsker, med vakre og stemningsfulle lysestaker på akkurat rett sted.