Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 13/12 for levering før jul*

Baderomstekstiler

Morgenkåpe & badekåpe

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Populære filtreringer

En myk og komfortabel badekåpe eller morgenkåpe er en enkel måte å gjøre hverdagen litt mer luksuriøs på. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av badekåper og morgenkåper i ulike farger og materialer som passer din personlige stil og preferanser. Ta morgenrutinen til et helt nytt nivå ved å sveipe deg inn i en myk og deilig badekåpe, eller bruk den når du skal ta et bad i det blå. Enten du er på jakt etter en morgenkåpe å slentre rundt i hjemme eller en som du kan sveipe rundt deg etter et herlig sommerbad, vil du finne den perfekte morgenkåpen for deg eller barnet ditt hos Chilli.

Hvilket materiale er best i en badekåpe eller morgenkåpe?

Det avhenger av dine preferanser. Badekåper og morgenkåper kommer i mange ulike materialer, inkludert bomull, frotté og fleece. Bomull er mykt og behagelig, mens frotté absorberer fuktighet godt etter en dusj eller bad. Fleece er et mykt og varmt materiale som passer perfekt i en morgenkåpe på kalde vintermorgener.

Hva er forskjellen mellom en badekåpe og en morgenkåpe?

En badekåpe er vanligvis laget av et tyngre materiale som frotté og er utformet for å tørke av kroppen etter bad eller dusj. En morgenkåpe kan være laget av et lettere materiale som bomull og kan brukes over for eksempel pyjamas om morgenen eller kvelden. Både morgenkåper og badekåper kan enkelt tas med på reiser. Morgenkåpen passer perfekt i spa-miljøer der du ønsker å ha på deg noe praktisk og behagelig mellom bassengbesøk og massasjen eller spa-behandlingen.

Hvilken størrelse bør jeg velge på min badekåpe eller morgenkåpe?

Det er best å velge en badekåpe eller morgenkåpe som er i din vanlige størrelse eller en størrelse større for ekstra komfort. Husk å sjekke størrelsesguiden for det spesifikke produktet for å finne riktig størrelse for deg.