Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 11 av 11 produkter

Karafler og mugger kan gjøre et vanlig måltid eller en fest til en spesiell opplevelse. Med ulike materialer, farger og former kan du finne en karaffel eller mugge som passer din personlige stil og behov. Enten det er for å servere vann, vin eller andre drikker, kan en elegant karaffel eller mugge heve stemningen og gi borddekkingen din et ekstra løft. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av karafler, kanner og mugger som passer både til hverdags og festlige anledninger.

Kan jeg bruke min karaffel til varme drikker?

Nei, de fleste karafler er ikke egnet for varme drikker da de kan sprekke eller ødelegges ved høye temperaturer. Sørg alltid for å følge produktets instruksjoner for riktig bruk. For servering av varme drikker anbefaler vi at du bruker en kaffekanne, tekanne eller termoskanne.

Kan jeg helle juice eller andre syrlige drikker i min mugge?

Ja, men sørg for å velge en karaffel eller mugge som tåler syre. Noen materialer, som krystall, kan slippe ut skadelige stoffer i drikken din hvis krystallen kommer i kontakt med syre, så det bør unngås.

Finnes det forskjellige størrelser på karafler og mugger hos Chilli?

Ja, det finnes forskjellige størrelser på karafler og mugger. Hvilken størrelse som er best, avhenger av dine behov og hvor mange personer du planlegger å servere. Sørg for å velge en størrelse som passer for din bruk.