Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Viser 24 av 132 produkter
1
...
6

Bordbrikker er ikke bare praktiske, de kan også være stilige og dekorative. Hos Chilli finner du bordunderlag i flere forskjellige farger, former og design. Varier borddekkingen med bordbrikker av plast til hverdags og underlegg i bambus, lin eller jute til helgemiddagen. Bordbrett, glassunderlegg og gryteunderlag er en vakker interiørdetalj som kan sette prikken over i-en på spisebordet ditt selv når det ikke er i bruk. Sjekk utvalget og finn kjøkkenunderlag billig på nett hos oss på Chilli.

  • Hva er bordbrikker?

    Et kjøkkenunderlag, eller bordbrikke som det også kalles, er en fin og praktisk måte å beskytte spisebordet ditt mot smuss, flekker og riper. Du kan bruke bordbrikker som et supplement til duken din, eller bare bruke bordbrikker hvis du ikke ønsker å dekke hele det fine spisebordet ditt. Bordbrikker, glassunderlegg og gryteunderlag kommer i flere forskjellige farger, former og materialer. De kan både beskytte spisebordet ditt samtidig som de er et dekorativt og budsjettvennlig alternativ for å tilpasse borddekningen til ulike anledninger.
  • Hvordan vasker jeg bordbrikkerne mine?

    Underlag til bord kommer i flere forskjellige materialer. Hos oss i Chilli finner du blant annet bordbrikker i jute, bomull og plast. Hvis du har barn, er tallerkenunderlag av plast det beste fordi de er så enkle å rengjøre etter hvert måltid. Tørk av med en fuktig klut og underlagene er rene før neste måltid! Bomullsunderlag kan ofte vaskes i vaskemaskin eller for hånd. Den enkleste måten å rengjøre bordunderlag av jute er med en fuktig klut. Unngå å gni flekken på jute, bambus og gressbrikker. Er du usikker på hvordan akkurat dine bordbrikker skal rengjøres, kan du lese produktspesifikasjonen eller kontakte oss så hjelper vi deg.
  • Hvilken form og farge bør jeg ha på bordbrikkerne mine?

    Når du skal kjøpe tallerkenunderlag, glassunderlegg eller gryteunderlag er det greit å ta utgangspunkt i formen på bordet ditt. Hvis du har et rektangulært bord, fungerer de fleste former. Runde bordbrikker gir et mykere inntrykk mens rektangulære og firkantede underlag fremhever bordets rette linjer. På et rundt spisebord vil det absolutt se best ut med ovale eller runde bordbrikker. På grunn av de avrundede kantene på bordet kan et rektangulært underlag bli for stort og kantene på underlaget henger da utenfor bordet. Når det kommer til fargen på kjøkkenunderlagene, er det kun fantasien som setter grenser. Hvis du er ute etter en enhetlig følelse, kan du matche med andre møbler i rommet. Hvis du i stedet vil at bordbrikkene dine skal skille seg ut, kan du velge en sterkere kontrastfarge.