Hopp over overskriften og gå videre.
Skap

Vitrineskap

394 stk produkter
Viser 24 av 394 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Et vitrineskap passer like bra på kjøkkenet som i stuen eller andre rom der du vil ha et vakkert oppbevaringsmøbel. De finnes i forskjellige størrelser og stiler sånn at du lett skal kunne finne det som passer deg, din stil og dine behov best. Her har vi samlet vårt utvalg av vitrineskap i ulike utførelser og forskjellige smaker. Vi har vakre vitrineskap i treslag som for eksempel eik og furu, vitrineskap i glass og metall – ja, her finnes en mengde av ulike materialer å velge mellom! Har du noen spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

 

Vakre og praktiske vitrineskap til rett pris!

Vitrineskap er populære og godt likte møbler, og det er kanskje ikke så rart med tanke på at de både er praktiske og dekorative. Et vitrineskap skaper mulighet til oppbevaring samtidig som du kan vise frem det du liker. Fyll ditt vitrineskap med porselen, pyntegjenstander, bøker, bilder eller andre saker som betyr mye for deg. Mange vitrineskap har også enda mer oppbevaring, som for eksempel et vitrineskap med skuffer, der du kan oppbevare ting du ikke ønsker skal stå fremme. Vi tilbyr også vitrineskap med lås for en enda tryggere oppbevaring. Hos oss på Chilli kan du kjøpe vitrineskap billig uten å behøve kompromisse med kvalitet og stil. Vi tilbyr alt fra vitrineskap med klassiske skapdører, til vitrineskap med doble glassdører og vitrineskap med skyvedører. Kanskje du er på jakt etter en tv benk med vitrineskap? I vårt sortiment kan du velge møbler som inngår i serien med vitrineskap, tv-benker og sideboards/skjenker. For en enhetlig og komplett look i stuen, velg tv-benk og vitrineskap fra samme serie.  

 

Style ditt hjem med et vitrineskap i rett stil

Hos oss kan du velge fra et bredt utvalg av vitrineskap i mange forskjellige utførelser og stiler. Kanskje du er ute etter et moderne vitrineskap med belysning, et trendy vegghengt vitrineskap,  eller et robust vitrineskap i mørkt tre med en følelse av vintage? Her finnes det noe for alle! Vårt utvalg av vitrineskap tillater seg å være kresen, så du trenger ikke være fornøyd med hvilket vitenskap som helst. Med hjelp av våre filter kan du klikke deg frem blant ulike farger, mål, funksjoner, prisklasser og serier. På denne måten kan du enkelt filtrere deg frem blant vårt utvalg av for eksempel vegghengt vitrineskap og svarte vitrineskap, eller kanskje velge ut et gustaviansk vitrineskap fra serien Grimaldi. Hos oss finner du alt fra vitrineskap i hvit eller svart høyglans for det moderne eller stilrene hjemmet, til vintage og retroinspirerte vitrineskap i eik, furu, bjørk, valnøtt og hvitlakkerte. Vi tilbyr også statlige vitrineskap i glass med eksklusive detaljer som gir hvilket rom som helst en ekstra luksuriøs følelse. Vi vil påstå at vi tilbyr vitrineskap som passer de aller fleste hjem, smaker og stiler. Alle hjem fortjener et vakkert vitrineskap, uansett om rommet og behovet søker et stort vitrineskap, lite vitrineskap, smalt vitrineskap eller høyt vitrineskap. Hos oss kan du kjøpe billige vitrineskap som hjelper deg med å innrede både smart og fint.