Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Skap

Oppbevaringsskap

1870 stk produkter
Viser 24 av 1870 produkter
1
...
78

Alle hjem trenger smart oppbevaring. Hos oss finner du et bredt utvalg av fine og praktiske oppbevaringsskap som løser dine oppbevaringsbehov, store som små. Velg mellom forskjellige modeller og material, og finn det oppbevaringsskapet som passer akkurat deg og ditt hjem. Vi tilbyr oppbevaringsskap til de klassiske og stilrene hjemmene, til det moderne, landlige eller retroinspirerte. Hos oss finner du også oppbevaringsskap til badet, også oppbevaringsskap til entré og gang. Velkommen inn for å utforske vårt brede utvalg og finne dine favoritter. Vi har levering til hjemmet, med lave fraktkostnader.

 

Billige oppbevaringsskap i smarte og smakfulle design

Oppbevaring skal være både fin og funksjonell. Vi tilbyr oppbevaringsskap i ulike utførelser og størrelser sånn at du kan finne et som passer deg og ditt hjem. Velg mellom store og små oppbevaringsskap i gulvstående og vegghengte modeller, også oppbevaringsskap på hjul og oppbevaringsskap med lås. Våre låsbare oppbevaringsskap passer perfekt for deg som ønsker å låse inn personlige eiendeler eller verdisaker som du ikke vil at andre skal få tak i.

 

Sånn gjør du suksess med din oppbevaring

Et bra oppbevaringsskap er det som er tilpasset etter dine ønskemål og behov. Hos oss finner du alt fra vakre oppbevaringsskap til stuen, funksjonelle oppbevaringsskap som passer perfekt til hjemmekontoret eller garasjen. Med uendelig mange valgmuligheter kan det være litt vanskelig å vite hvilket oppbevaringsskap som er best for deg. Under har vi en liste på noen spørsmål som kan hjelpe deg å velge et oppbevaringsskap som du kommer til å bli veldig fornøyd med. 

 

  • Hvilket oppbevaringsbehov har du? - Velg et oppbevaringsskap basert på hva du tenker å oppbevare. Er du ute etter å gjemme unna saker bør du satse på et oppbevaringsskap med skapdører og skjult oppbevaring. For deg som for eksempel vil ha god oversikt over oppbevaringen din, er et oppbevaringsskap med åpne hyller et perfekt valg. Vi tilbyr også et stort utvalg av vitrineskap perfekt for deg som vil oppbevare og vise frem ? og andre innredningsdetaljer. 
  • ​Hvor tunge er sakene som skal oppbevares på hyllene? - Så klart vil du at hyllene skal kunne holde opp det som skal oppbevares. Vil du at ditt oppbevaringsskap skal være vektbærende til tyngre ting bør du satse på slitesterke oppbevaringsskap i tre eller metall,  enn et oppbevaringsskap i for eksempel plast. 
  • Hvordan ser rommet ut der du har tenkt å plassere det? - For deg som bor lite og trangt kan du spare veldig mye gulvplass gjennom å bygge oppbevaring på høyden. Om takhøyden tillater, sats gjerne på et høyt og smalt oppbevaringsskap. Du kan også plassere flere små oppbevaringsskap oppå hverandre, eller satse på et vegghengt oppbevaringsskap for å spare enda mer gulvplass. Oppbevaringsskap med skyvedører er også et plassbesparende alternativ for trangere plasser. Kort og godt, mål plassen nøye for å finne et oppbevaringsskap med passende høyde, bredde og dybde.