Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 12 av 12 produkter

Å brenne ved gir en koselig og varm følelse i hjemmet. Når du først har dratt inn veden, trenger du et sted å oppbevare den på en god plass. Da er et vedstativ eller vedhylle fra Chilli det opplagte valget! Et pent og praktisk vedstativ hjelper deg å organisere og stable veden din på en pen og effektiv måte. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av vedstativer og vedhyller som passer til alle typer hjem og innredningsstiler. Ta en titt og finn det perfekte vedstativet for ditt hjem!

Hvilke forskjellige typer vedstativer finnes på Chilli?

Det finnes flere forskjellige typer vedstativer å velge mellom, inkludert frittstående vedstativer, vegghengte vedstativer og vedhyller. Frittstående vedstativer og vedhyller er ideelle for å oppbevare ved på en organisert måte på gulvet eller på en opphøyd plattform. Vegghengte vedstativer er et utmerket valg for å spare plass og kan monteres på en vegg nær vedovnen din. Valget av vedstativ avhenger av din personlige smak, dine behov og din tilgjengelige plass.

Hvor mange vedstokker kan et vedstativ romme?

Antallet vedkubber som et vedstativ kan romme varierer avhengig av størrelsen og modellen av vedstativet. Noen mindre vedstativer kan romme opptil 10-15 vedstokker, mens større vedstativer kan romme mange flere. Det er viktig å velge et vedstativ som er stort nok til å romme det antall vedkubber du trenger for å holde hjemmet ditt varmt og koselig.

Kan en vedhylle brukes til oppbevaring av annet enn ved?

Ja, en vedhylle kan brukes til å oppbevare andre gjenstander enn ved. På grunn av sin robuste design og åpne hyller kan en vedhylle være en brukbar oppbevaringsløsning for annet du trenger å oppbevare i åpen oppbevaring. Tenk på å velge en vedhylle som passer dine behov og din stil for å skape en pen og funksjonell oppbevaringsløsning i hjemmet ditt.

Er det trygt å oppbevare ved innendørs?

Ja, det er trygt å oppbevare ved innendørs hvis den oppbevares på riktig måte. Ved skal oppbevares på et tørt og ventilert sted for å unngå muggdannelse og forhindre risikoen for skadedyr. Det er også viktig å sørge for at vedkubbene er tørre før de brukes i en åpen peis eller vedovn. Hos Chilli finner du vedstativer og vedhyller som er utformet for å oppbevare ved på en trygg og effektiv måte.