Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Viser 24 av 126 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Oppbevaringbokser og kurver er ikke bare praktisk, men det kan også bli en fin innredningsdetalj. Vi alle har samlet på oss en mengde med ulike saker som vi ikke vil skal ligge fremme. Med bra oppbevaring kan du enkelt sette det unna. Bla blant vårt brede sortiment av oppbevaring for å finne noe som passer deg og hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken type av oppbevaring trenger jeg hjemme?

    Alle trenger vi ulike typer av oppbevaring til hjemmet. Generelt sett er det bra å ha oppbevaringsbokser til ledninger, it relaterte saker, klær, kvitteringer osv. Det er bra å se over sitt eget hushold for å vite hvilke type av oppbevaring du trenger.
  • Hvilke forskjellige oppbevaringsbokser og kurver kan jeg kjøpe på Chilli?

    Hos Chilli kan du finne en mengde av ulike modeller på oppbevaringsbokser. Vi tilbyr fine trekurver, flettet kurv, rottingkurv og forskjellige oppbevaringsbokser i plast, bambus og aluminium. Vi tilbyr også oppbevaringsboks med lokk, sånn at du enkelt kan legge unna ting du ikke vil skal ligge fremme. Uansett hvilken stil du foretrekker finner du helt sikkert noe som passer deg.
  • Hva er småoppbevaring?

    Når det kommer til småoppbevaring menes det med mindre formål som trenger oppbevaring i esker eller små oppbevaringsbokser. Det kan være alt fra sytilbehør, smykker eller mindre formål.