categoryTopBlock
Oppbevaring smykker

Smykkestativ & smykkeskrin

16stk produkter
Kampanje

Oppbevar smykkene dine enkelt og fint i et smykkeskrin eller smykkestativ fra Chilli. Hos oss på Chilli finner du fin og praktisk smykkeoppbevaring til en bra pris. Bla blant smykkeskrin i forskjellige modeller, farger og utførelser.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på ved kjøp av smykkestativ og smykkeskrin?

Begynn med å definere hvor mange smykker du har. Har du mange, er det bra om du kikker på noen av våre større modeller. Vi har smykkeskrin med skuffer, fack og muligheten til å henge kjeder. Vi tilbyr også mindre smykkeskrin for deg med færre antall smykker. En mindre modell er også perfekt å pakke smykkene dine i om du skal på ferie.

Hvilke modeller på smykkeskrin tilbyr Chilli?

Velg om du vil ha et stort eller lite smykkestativ eller smykkeskrin. Du finner også ulike farger og utførelser, sånn at du enkelt kan velge den som passer deg best.

Hvilke fordeler er det med smykkeskrin?

Fordelene er mange. Vil du unngå at kjedene dine fester seg i hverandre, da er et smykkestativ perfekt. Du kan også enkelt organisere smykkene dine sånn at du enkelt finner det du vil bruke. Gjennom å ha alt samlet på samme plass i et fint smykkeskrin, gjør du det lettere å bruke smykkene dine.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje