Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Oppbevaring til småting

Kurv

51 stk produkter
Viser 24 av 51 produkter
...

Populære filtreringer

Oppbevaring er et behov om man vil ha et organisert hjem. Hos Chilli finner du oppbevaringskurver i en rekke design. Vi har med andre ord noe som passer til alle interiørstiler og som utfyller hjemmet ditt. Klikk rundt i vårt store utvalg og bestill en oppbevaringskurv billig på nett fra Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

  • Kan jeg ha oppbevaringskurv på badet?

    Ja, absolutt! De er perfekte til å ha toalettpapir, hygieneartikler eller hvorfor ikke vaskemiddel. Det er greit å velge kurver som kan vaskes eller materialer som er enkle å rengjøre, oppbevaringskurv i stoff er et godt alternativ.
  • Hvordan innreder jeg med fine oppbevaringskurver?

    En kurv har mange bruksområder hvor ulike modeller ser bra ut i mange deler av hjemmet. Innred med varme og stil med en flettet oppbevaringskurv i naturlige farger. Du kan også bruke en kurv som en krukke, oppbevaring til kontoret eller gjemme ting med en oppbevaringskurv med lokk.
  • Kan jeg kjøpe oppbevaringskurver til barn?

    På et barnerom finnes alt mulig, alt fra leker til håndverk. Dette er noe som er fint å rydde bort og oppbevare i forskjellige kurver. På denne måten er de enkle å plukke frem og tilbake. I Chillis sortiment finner du ulike oppbevaringskurver som passer til alle barnerom. Bla gjennom både store og små oppbevaringskurver i forskjellige farger og materialer for å finne den som passer best til dine og ditt barns behov.