Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 400 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE400

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 5 000 kr. 

Oppbevaringshylle

Vinstativ & vinhylle

70 stk produkter
Viser 24 av 70 produkter
1
...
3

Et vinstativ kan være den ultimate innredningsdetaljen for den vininteresserte interiørentusiasten. Hos oss på Chilli finner du flere modeller av vinstativer og vinhyller for å kunne oppbevare og få et vakkert display av din vinsamling. I vårt nøye utvalgte sortiment finner du både vinhyller for display og vinstativer for lagring av vinflasker. Med andre ord finnes det vinhyller for lagring av vin i vinkjelleren og vinstativer som du enkelt kan ha for eksempel på kjøkkenet for den mindre samlingen vinflasker. Våre vinstativer er laget av høykvalitetsmaterialer og finnes i ulike størrelser og design for å passe dine behov og din interiørstil.

Hvilken type vinstativ trenger jeg?

Hvilket vinstativ du velger avhenger av hvor mye vin du har, og hvor mye plass du har tilgjengelig. Hvis du har en stor samling av vinflasker, bør du velge et vinstativ med flere hyller. For mindre samlinger kan en mindre vinhylle være et godt alternativ. Hos Chilli finnes det vinstativer og vinhyller i ulike størrelser, slik at du kan finne den som passer deg best.

Hva er fordelene med å ha en vinhylle?

En vinhylle er ikke bare en praktisk måte å oppbevare dine vinflasker på, men kan også være en stilig innredningsdetalj i hjemmet ditt. En stilig vinhylle kan gjøre din samling av vinflasker til en del av interiøret og tilføre en elegant touch til rommet.

Hvordan oppbevarer jeg vinflasker på best mulig måte?

Vinflasker bør oppbevares liggende i et kjølig, mørkt og fuktig miljø for å opprettholde kvaliteten på vinen. Det er også viktig å unngå forstyrrelser eller vibrasjoner i området der vinen oppbevares, noe som kan påvirke smaken og kvaliteten på vinen. En vinhylle eller et vinstativ fra Chilli er en utmerket løsning for å oppbevare vinflasker på en organisert og trygg måte.