Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Oppbevaring

Garderober & garderobesystem

1332 stk produkter
Viser 24 av 1332 produkter
1
...
56

Populære filtreringer

Garderoben eller garderobeskapet er det naturlige og klassiske maksimerende oppbevaringsmøbelet. Grunnprinsippet følger den enkle strukturen – tre vegger, en eller to dører og noen ganger hyller. Behovet av oppbevaring har alltid vært relevant – uansett om det gjelder mat, verktøy eller klær, så behøver vi noen form for sammenhengende kontroll. Et helt, eller delvis, strukturert hjem der vi vet hvor saker finnes når, eller om vi behøver dem.

GARDEROBER – Finn din perfekte garderobe!

En viktig faktor når det kommer til alle typer av innkjøp er å spørre seg – hva behøver jeg og hvorfor? Har du et lite rom og behøver en liten, smal garderobe? Eller har du kanskje større plass og et behov av mye oppbevaring, eller hvorfor ikke sette av en større flate og skape en garderobevegg? Alle delfaktorer som – tilgjengelige kvadratmeter, brukbar plass, rommets form eller takhøyde, alt er relevant å tenke på når du vil fikse det perfekte garderobesystemet som passer akkurat deg. 

Vi på Chilli anstrenger oss daglig for å kunne utforske de seneste trendene, slik at vi kan oppdatere vårt allerede massive sortiment, for å kunne gi deg så mange og varierende muligheter som vi kan. Alt fra toppmodene garderober og garderobeskap til klassiskt vintageinspirerte modeller og stilrene garderobesystem i alle størrelser. Om du har en tanke, et behov eller bare en god idé så har vi på Chilli det du behøver for å realisere konseptet. 

Uansett om du allerede vet hvor og hvordan du vil ha din garderobe, eller om du akkurat har begynt å tenke på det, så kan det være en god idé å se over alternativene. Tenk utenfor rammene for hvordan en garderobe kan se ut. Det er den tilgjengelige plassen – din fantasi og din kreativitet som setter grensene. Avhengig av hva du behøver, så finnes det en mengde ulike kategorier å utforske eller hente inspirasjon fra. Alt handler om praktisk effekt og feeling: 

 • Åpen garderobe (Uten dører – perfekt for å vise frem dine favorittplagg og aksessoarer, og for å holde alt lett tilgjengelig) 
 • Klassisk lukket garderobe (En eller flere dører – utmerket for å enhetlig kunne avgrense og oppbevare) 
 • Garderobevegg (Størrelse basert på tilgjengelig flate – utrolig store variasjonsmuligheter) 
 • Multifunksjonsgarderobe (Garderobesystem som rommer andre løsninger, f.eks. TV-en eller dataen) 
 • Stangbasert garderobesystem (Primært rettet mot opphengning – perfekt for å kunne utnytte vanskelige flater, som ovenfor dører eller mindre åpninger der hyller kanskje ikke passer så godt)
 • Modulgarderobe (Serier med garderober som kan lenkes sammen for å danne større strukturer) 
 • Garderobe med skyvedører (Perfekt om du ikke vil at dørene skal påvirke den øvrige innredningen)

Hos oss finner du flere alternativer innen samtlige ovenstående kategorier og vi utøker vårt sortiment hele tiden, så en god start er å alltid se gjennom hva som finnes i dag og begynne å fantasere. Om det er noe du savner eller vil at vi skal legge til vårt sortiment, så kan du alltid kontakte vår kundetjeneste slik at de kan videreformidle dine ønsker til korrekt avdelning. 

 

GARDEROBEINNREDNING – Det du behøver, der du behøver det!

 

Valgmulighetene slutter ikke ved valget av garderobens grunnstruktur. På samme måte som vi setter pris på muligheten til å styre oppbevaringens ytre i form av design og tilpasning til rom/flate, så er det viktig å reflektere over det indre. Garderobeinnredning gir deg ytterligere et verktøy for å konkret kunne personifisere og utvikle ditt garderobesystem for å spesifikt passe deg og dine behov. Vi på Chilli har alt som trengs for at du skal kunne skape noe unikt. Tenk over hvordan du skulle ønske at dine plagg og aksessoarer skal bli presentert, er det kanskje bare for deg selv eller for andre. Er du tiltrukket av tanken på en åpen garderobe med elegant brettede plagg og vakkert opphengte, nystrøkne skjorter, eller foretrekker du den avslappende følelsen av en lukket garderobe og ikke behøve å vise frem klærne dine? Uansett hvilket alternativ som du dras til, eller drømmer om, så har vi noe for deg. 

Undersøk for eksempel hvordan ditt nåværende oppbevaringsbehov ser ut; hva har du mye av og hva har du litt mindre av? Når du har fått et overblikk over hva du har, så blir det lettere å avgjøre hva du kan tenkes trenge. Garderobeinnredning dekker alle alternativer som berører hvordan innsiden av din garderobe er strukturert. Preferanse og behov er grunnsteinene her. Om du foretrekker oversikten som opphenging skjenker, så er stenger alternativet for deg, kanskje kombinert med et par flotte uttrekkbare skuffer til for eksempel undertøy eller aksessoarer. Om du foretrekker en garderobe med fokus på å maksimere plass, så er hyller et klassisk alternativ. Hos oss finner du hylleplan i alle mulige størrelser og utseender. Vi har også et stort utvalg av lekre korger og meshkurver for å ta garderobeinnredningen et steg lengre. Det er du som vet hva du behøver, og vårt mål er å være her for å assistere deg på så mange måter vi kan. 

 

GARDEROBER – Detaljene som skaper helheten!

 

Et aspekt av garderoben som ofte overskygges av møbelets åpenbare bruksområde er detaljene. Garderoben har, akkurat som våre andre møbler, muligheten til finjustering for å bli tilpasset til vår øvrige innredning. La den smelte flott sammen med dine andre møbler eller bruk garderoben for å på en markert måte bryte av og skape kontraster. Designdetaljer som garderobeknotter eller håndtak til garderobedørene kan gjøre en enorm forskjell for det totale helhetsinntrykket. Våre garderober og garderobeskap finnes i mengder av ulike materialer – mange ulike treslag, metall, MDF eller tekstiler. Dette gjelder også våre alternative knotter/håndtak. Kombiner messingknotter med dekor i en mørk nyanse av eik for luksuriøst inntrykk, eller hvorfor ikke en klassisk matt hvit tone med moderne lærhåndtak. Finn detaljene som gjør garderoben til mer enn bare et oppbevaringssystem. 

Våre møbler har alltid et sterkt fokus på holdbar konstruksjon og holdbare materialer. Det finnes også visse aspekter av en garderobe som mange opplever som problematiske. To klassiske eksempler er kles- og/eller pelsmøll og dårlig lukt i garderoben. Et velprøvd alternativ for å unngå, eller motvirke, møll i garderober eller andre steder er – rødsedertre. Duften som treet avgir er behagelig og tiltalende for oss mennesker, men er naturlig frastøtende for flere ulike skadedyr. Noen gode allmenne tips for å holde skadedyr borte og samtidig holde garderoben eller garderobeskapet rent og ryddig: 

 • Hold garderoben ren og ryddig– rydd den i forbindelse med dine vanlige rutiner. 
 • Kontroller organisk materiale med jevne mellomrom. 
 • Tøm hele garderoben og rengjør alle flatene – gjerne samtidig som for eksempel vårrengjøringen. 
 • Om du kjøper f.eks. Second Hand plagg og er usikker på om klærne kan være angrepet – så kan du varmebehandle dem i høyere temperatur eller prøve å fryse plaggene. Dette er for å være sikker på at alt er rent før de plasseres i garderoben. 
 • Husk at møll kun angriper organiske fiber (eller syntetiske fiber som er skitne). 

Om du føler at du har et behov av å gjøre garderoben eller garderobeskapet litt herlig velduftende, så anbefaler vi duftposer, som ofte har en mildere behagelig duft ikke som er for sterk. Et annet godt alternativ er duftoljer med pinner som følger det samme prinsippet. Tenk på å plassere duftoljen på et passende sted slik at du ikke risikerer å velte den. 

 

GARDEROBE – Mye mer enn bare oppbevaring 

 

En garderobe eller et garderobeskap er det du gjør det til. Et stabilt oppbevaringssystem med fokus på å maksimere flater eller som et markert designstempel som viser hvem du er like mye som en sofa eller spisegruppe. På Chilli tilbyr vi deg alle mulighetene til å finne, kombinere eller skape det garderobesystemet som passer akkurat deg helt perfekt. Ikke glem å tenke etter hva det er du behøver og hva du vil ha. Bruk dine innsikter og din personlige sans for stil, i kombinasjon med vårt massive sortiment, for å gjøre din idé til virkelighet. Har du spørsmål eller er det noe du lurer på så ikke nøl – ta med kontakt med Chilli, vi er her for deg.