Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 400 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE400

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 5 000 kr. 

Rengjøring sofa

Møbelpleie til stoffmøbler

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

En sofa, lenestol, seng eller andre større møbler i stoff er ofte langsiktige investeringer. For å holde møblene dine i best mulig stand over lengre tid, er det viktig å ta vare på dem på riktig måte. Hos Chilli finner du alt du trenger for å pleie stoffmøblene dine på en effektiv og enkel måte. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av møbelpleieprodukter som er spesielt designet for å rengjøre og beskytte stoffmøbler på en skånsom og effektiv måte. Våre produkter er spesielt utformet for å beskytte og rense stoffet på møblene dine, samtidig som de bevarer kvaliteten og fargen.

Møbelpleie for stoffmøbler: Hold sofaen, lenestolen eller sengen din som ny LENGE!

Hvor ofte bør jeg rengjøre mine stoffmøbler?

Frekvensen for rengjøring av stoffmøblene dine avhenger av hvor ofte du bruker dem og om du har kjæledyr eller barn. For å holde møblene dine som nye, anbefaler vi å rengjøre dem regelmessig med en myk børste eller en støvsuger. For flekker og søl bør du handle raskt og rengjøre dem umiddelbart.

Hvilke produkter er best for å rengjøre stoffmøbler?

Hos Chilli finner du et bredt utvalg av møbelpleieprodukter som er spesielt designet for stoffmøbler. Det anbefales ikke å bruke vanlige rengjøringsprodukter på stoffmøbler, da de kan skade eller bleke stoffet og forverre flekker. Bruk i stedet spesielt utformede møbelpleieprodukter som er skånsomme mot stoffet og bevarer kvaliteten. Vi tilbyr alt fra rengjøringsspray til flekkfjerningsmidler som er effektive og skånsomme mot stoffet.

Hva er den beste metoden for å rengjøre stoffmøbler?

Det finnes flere måter å rengjøre stoffmøbler på, men den beste metoden avhenger av hvilken type flekk du har. For daglig rengjøring anbefaler vi å bruke en støvsuger eller en myk børste for å fjerne støv og smuss. For flekker og søl anbefaler vi å bruke en møbelrengjøringsspray eller en rengjøringsløsning som er spesielt designet for stoffmøbler. Våre møbelpleieprodukter er effektive mot ulike typer flekker, inkludert kaffe, vin, sjokolade og sminke. Uansett hvilken type flekker du har på stoffmøblene dine, kan du være sikker på at produktene våre kan hjelpe deg med å fjerne dem.