Om produktet
Oversikt
Størrelse:210Farge:Krever montering:JaFargenavn:BeigeArtikkelnummer:1977870
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1977870
Øvrig
Serie
Havanna
Fargenavn
Beige
Farge
beige
Krever montering
Ja
Property Size
Høyde
140 cm
Dybde
33 cm
Størrelse
210
Produktinformasjon

Kompletter din kontinentalseng Havanna med en stilig sengegavl i samme serie og ta soverommet til et nytt nivå. Med stilig design, duse farger og tette sider gir den et luksuriøst inntrykk. I tillegg til å være en stilig interiørdetalj på soverommet ditt, fungerer den også som beskyttelse mot skader og misfarging på veggen din og som en behagelig ryggstøtte når du setter deg opp i sengen.

Vedlikeholdsråd

  • For å holde den nye sengegavlen ren og fin i lang tid, anbefaler vi at du bruker Textile Clean & Protect Sett regelmessig, ca. 2-4 ganger i året og etter behov.
  • Skulle du få en flekk på den nye sengen, anbefaler vi Textile Stain Away som du enkelt kan bruke til å punktbehandle det berørte området.
  • Husk å støvsuge med jevne mellomrom for å holde støvpartikler i sjakk.

Serien Havanna er mye seng for pengene! Inspirert av en av våre bestselgende sofaer med samme navn, inkluderer Havana kontinentalsenger og komplette sengepakker med herlig sovekomfort og ulike komplementære muligheter i form av stilige sengegavler og stilige pynteputer. I varme og jordnære farger bringer Havanna harmoni og ro til soverommet ditt. Ta med hotellfølelsen til ditt eget soverom og nyt en god natts søvn i lang tid fremover.

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 8-10 uker.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:

Sengegavl Havanna 210

 (+Flere valg) Beige

7 499
,-
Delbetale fra: 203,-/Måned
Sendes normalt i løpet av 8-10 uker.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Størrelse:210
210
+ 0,-
140
- 2 000,-
105
- 2 700,-
160
- 500,-
180
+ 0,-
Trustpilot
Se alle 339 anmeldelser
Bra varer,rask levering.Anbefales !!!Og ikke minst veldig koselig sjåfør og god service.Har handlet der før,og vil gjøre det igjend !!
Bra varer,rask levering.Anbefales !!!
Bra varer,rask levering.Anbefales !!!Og ikke minst veldig koselig sjåfør og god service.Har handlet der før,og vil gjøre det igjend !!
Rita2022-11-17
effektive.....god kvalitet
effektive.....god kvalitet
effektive.....god kvalitet
Per2022-11-11