Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

-16%
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory - Mørkegrå - Kontinentalsenger - Enkeltsenger
1 av 6

Kontinentalseng Choice No 6 120x200 Fast Lateks/Memory
Mørkegrå

Salg
Nedsatt Priskr 15 999Original Priskr 18 999
Levering innen 6-8 uker
Delbetaling fra 390,-/mnd
  • Levering hjem
  • 14 dagers angrerett
  • +200.000 fornøyde kunder

Om produktet

Oversikt

  • Mål: B:120 cm L:200 cm H:75 cm
  • Varemerke: Berg & Strand
  • Sengemål: 120x200
  • Høyde springfjærmadrass : 18 cm
  • Høyde rammemadrass : 24 cm
  • Artikkelnummer: 661811

Spesifikasjoner

Artikkelnummer: 661811
Størrelse
Lengde
200 cm
Sengemål
Høyde springfjærmadrass
18 cm
Høyde
75 cm
Bredde
120 cm
Høyde rammemadrass
24 cm
Materiale
Materiale overmadrass
Lateks/Memory
Ben
Sølvben
Antall
Komfortsoner
7
Øvrig
Fargenavn
Mørkegrå
Farge
Mørkegrå
Stil
Tidløs
Garanti
20 år
Fasthetsgrad
Fast
Stoffnavn
Ellie 3
Komfort
Lyx
Fjæring rammemadrass
Pocket
Kvalitet
Lyx
Fjæring springfjærmadrass
Pocket
Seng
Enkeltseng
Serie
Select No 6
Kampanje

Produktinformasjon

Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en veldig eksklusiv kontinentalseng med med den best tenkelige komforten. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egene seng etter smak og behov.


Velg mellom en overmadrass medium eller fast komfort. Vi tilpasser fjærmadrassen etter akkurat ditt ønskemål, uansett om dere vil ha samme eller ulik komfort på de forskjellige sidene.


Choice No 6 Kontinentalseng er bygd opp på en sengebunn med en tidløs fingerskjøt trestamme og to lag pocketfjæring, noe som virkelig stikker seg ut i sengeverden. Denne sengen er ekstra bra for deg som trenger et stabilt støtte til korsryggen. Pocketfjæring i to lag skaper et progressivt støtte, akkurat der du behøver det. Det øverste laget har større fjærer og avlaster derfor den initiale belastningen, mens nederste lag har mindre fjærer som støtter opp annen belastning.


Fjærmadrassen består av en kombinasjon micropocketfjæring i hele sju soner og jevnt fordelt luftpassasje. Sammen balanserer de her to løsningene opp sengen, noe som gjør sengen perfekt for par med ulike kroppsbygning både vekt og lengde. Luftpassasjene gir madrassen stor pustekpasitet. Det øverste laget av fjærmadrassen består av et tynt lag filt. Fjærmadrassen har også ekstra fyll av lateks.


Velg overmadrass
Overmadrass med lateks og memoryskum: Denne overmadrassen består av et lag talalay lateks og et lager memoryskum. Det unike naturmaterial talalay lateks har veldig gode trykkavlastende egenskaper. Det med at man tilfører luft under produksjonsprosessen, gjør at materialet puster godt og leder bort både fukt og varme. Både talalay lateks og memoryskum er to følsomme materialer som i høy grad tilpasser seg etter kroppens konturer samtidig som det virker støttende og avlastende.


Overmadrass med watergel skum: Overmadrassen som består av det utrolige materialet watergel skum som har en åpen cellestruktur. Dette materialet minner i stor grad om følelsen hos en madrass av memoryskum da den har høy komfort og virker støttende for kroppen. Denne overmadrassen er også veldig sval.


Overmadrass med micropocketfjæring: Overmadrassen inneholder det samme som det nederste laget av rammemadrassen, micropocketfjæring som virker trykkavlastende for hele kroppen. Madrassen har også et fyll av memoryskum, noe som tilpasser seg etter kroppen og skaper god følsomhet.


Overmadrassene er kledd i stretchstoff for å skape en god følsomhet. Choice No 6 finnes i fire fargevalg. Madrassens trekk kan tas av og vaskes på 60°. Velg mellom seks ulike ben, som varierer på design, material og farge. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.


CHOICE SERIEN
Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.


FINN DIN PERFEKTE SENG
Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.


Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.


Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.


Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.


Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.


Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Levering

Levering innen 6-8 uker

Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som eksempelvis kveldslevering og innbæring som du kan velge i kassen. Dersom ingen tilleggstjenester vises, kan vi dessverre ikke tilby disse for ditt postnummer og valgte produkter.

Les våre Kjøpsvilkår for mer informasjon. 

Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Finn dine favoritter

Ofte kjøpt sammen med

Gå ikke glipp av!

Utvalgte tilbehør

Oppdag flere

Liknende produkter

Del din stil

Tagg dine bilder med @chilli.se for å dele din stil og inspirere andre!