Kontinentalseng Choice No 2 160x200 - Lysegrå - Møbler - Senger - Kontinentalsenger
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Scandinavian DreamingSokkel/Ben høyde:15 cmSengemål:160x200 cmHøyde springfjærmadrass :19 cmArtikkelnummer:661433
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 661433
Øvrig
Varemerke
Scandinavian Dreaming
Komfort
Plus
Serie
Select No 2
Fargenavn
Lysegrå
Farge
lysegrå
Ben
Svarte
Fasthetsgrad
Medium
Sengegavl
Uten sengegavl
Fjæring rammemadrass
Bonell
Fjæring springfjærmadrass
Pocket
Type
Kontinentalseng
Seng
Dobbeltseng
Kvalitet
Basic
Stoffnavn
Bella 1
Garanti
12 år
Mål
Bredde
160 cm
Lengde
200 cm
Høyde
65 cm
Høyde springfjærmadrass
19 cm
Sokkel/Ben høyde
15 cm
Høyde rammemadrass
15 cm
Sengemål160x200 cm
Material
Ben
Svarte Ben
Produktinformasjon

Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en kontinentalseng av bra kvalitet og god som puster veldig godt.

Choice No 2 Kontinentalseng er bygd opp på en sengebunn med en tidløs fingerskjøt trestamme og bonellfjæring. Fjærmadrassen består av pocketfjæring i fem soner, noe som virker trykkavlastende. Overmadrassen er av profilert skum og kledd i stretchstoff som bidrar til en god komfort. Profilert skum bidrar også til at overmadrassen puster ordentlig og gir kroppen din en jevnt fordelt støtte. Choice No 2 Kontinentalseng finnes i to fargevalg; grå og mørkgrå. Madrassens trekk er kan dessuten tas av og vaskes på 60°. De tilhørende bena er i svart tre. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

CHOICE SERIEN
Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

FINN DIN PERFEKTE SENG
Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

Leveranse
Forventet levering 10-12 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
scandinavian-dreaming_upd.png
Scandinavian Dreaming
Scandinavian Dreaming – senger med 12 års garanti

For sengevaremerket Scandinavian Dreaming er både komfort og design viktig. Her finner du senger i mange forskjellige modeller og utførelser.

Flere produkter fra Scandinavian Dreaming

Kontinentalseng Choice No 2 160x200

 Lysegrå

9 995
,-
Delbetale fra: 255,-/Måned
Forventet levering 10-12 uker
3 grunner til å velge oss
10 års garanti
Levering hjem
+200.000 fornøyde kunder
Fargenavn:Lysegrå
Lysegrå
+ 0,-
Mørkegrå
+ 0,-
Trustpilot
Se alle 301 anmeldelser
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man   fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men  ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
MK2022-05-03
Glem ikke!
Utvalgte tilbehør
Tekstilrengjøring Sengemadrass Sett
349
,-
Madrassbehandling BioMaster
1 295
,-
Madrassbeskyttelse Dajana 160x200
649
,-