Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Spisegruppe

Oval spisegruppe

110 stk produkter
Viser 24 av 110 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Når du kjøper en oval spisegruppe gjør du det enkelt for deg selv og slipper å bekymre deg for at spisebord og stoler matcher. En oval spisegruppe er en perfekt blanding av fordelene med et rundt og et rektangulært spisebord. Hos Chilli finner du et stort utvalg av ovale spisegrupper i ulike stiler, materialer og størrelser slik at du kan velge noe som passer din interiørstil og dine behov. Velkommen til å utforske vårt utvalg og kjøp din ovale spisegruppe billig på nett.

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger en oval spisegruppe?

    Når du skal kjøpe en oval spisegruppe, kan det være greit å vite at et ovalt spisebord må være litt større for å få plass til samme antall seter som ved et rektangulært spisebord. En stor fordel med en oval spisegruppe er at den gir en innbydende og intim matopplevelse fordi et ovalt bord gjør det lettere for de rundt bordet å komme i kontakt med hverandre. En oval spisegruppe med runde kanter er også et godt sikkerhetstiltak hvis du har små barn hjemme. Før du kjøper en oval spisegruppe, er det også viktig å vurdere formålet med spisegruppen. Skal spisebordet også brukes som skrivebord? Tenk også på hvor mange stoler og hvor stort spisebord du trenger.
  • Hvor stor spisegruppe trenger jeg?

    Når du kjøper en oval spisegruppe, bør du tenke på hvor mange som får plass ved bordet og hvor mange sitteplasser du trenger. Et ovalt spisebord med ileggsplate kan være et smart og praktisk alternativ hvis dere bare er to i husstanden men ofte har gjester på besøk. Dersom du ikke trenger å forlenge spisebordet, kan det likevel være greit å huske på at en oval spisegruppe med fire eller seks stoler ofte har plass til to ekstra sitteplasser på de avrundede kortsidene. Ønsker du to seter på hver kortside, bør spisebordet være minst 100 cm bredt.
  • Hvilken stil skal jeg ha på min ovale spisegruppe?

    Du kan kjøpe et ovalt spisebord med stoler som vil matche ditt eksisterende interiør eller du lar spisegruppen sette tonen for din spisestue. Et spisebord i tre gir et varmere og roligere inntrykk enn et sort eller hvitt spisesett som i stedet kan gi spisestuen din et moderne preg.