categoryTopBlock
Skrivebord

Hev og senkbart skrivebord

50stk produkter
Kampanje

Høydejusterbare skrivebord er den perfekte løsningen for en sunn og produktiv arbeidsplass. På Chilli.no finner du et bredt utvalg av høydejusterbare skrivebord i ulike stiler, materialer og farger. Våre skrivebord er utformet for å forbedre arbeidsmiljøet ditt ved å muliggjøre ergonomisk tilpasning, noe som reduserer risikoen for rygg- og nakkesmerter og fremmer en bedre holdning. Med et høydejusterbart skrivebord har du fleksibilitet til å bruke skrivebordet som et ståbord når du vil ha en mer aktiv arbeidsstilling eller som et vanlig skrivebord når du foretrekker å sitte.

Hvordan fungerer et høydejusterbart skrivebord?

Et høydejusterbart skrivebord har en motorisert mekanisme som gjør at skrivebordet kan heves og senkes etter behov. Dette gjør det mulig for brukeren å endre posisjon fra å sitte til å stå i løpet av arbeidsdagen. Vanligvis styres hevingen og senkingen ved å trykke på en knapp.

Hvorfor høydejusterbart skrivebord?

Fordelene med et høydejusterbart skrivebord er mange. Et høydejusterbart skrivebord gir deg muligheten til å bytte mellom å stå og sitte i løpet av arbeidsdagen. Å stå mens du arbeider kan redusere risikoen for å utvikle helseproblemer som rygg- og nakkesmerter. I tillegg kan høydejusterbare skrivebord forbedre produktiviteten og kreativiteten ved å muliggjøre et komfortabel arbeidsmiljø.

Hvilken høyde skal mitt høydejusterbare skrivebord være på?

Den optimale høyden for ditt høydejusterbare skrivebord avhenger av din egen høyde og kroppsstilling. Som en generell regel bør skrivebordet ditt justeres slik at albuene dine danner en vinkel på 90 grader når du sitter eller står ved skrivebordet. Det er også viktig å huske på å ha skjermen i øyehøyde.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje