Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Kontorbord

Databord & PC bord

815 stk produkter
Viser 24 av 815 produkter
1
...
34

Et databord er mer enn bare et sted å sitte og jobbe ved. Det er et sted der ideer blir født og kreativitet blomstrer. Med riktig databord kan du skape et arbeidsmiljø som hjelper deg med å øke produktiviteten og føle deg komfortabel mens du jobber. Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av databord i ulike størrelser, stiler og materialer. Enten du foretrekker et minimalistisk skrivebord eller en større hjørneskrivebord med masse lagringsplass, har vi det du trenger for å skape den perfekte arbeidsplassen.

Hvor stor bør et databord være?

Størrelsen på databord avhenger av dine behov og plassen du har tilgjengelig. Tenk på hvor mye plass du trenger for datamaskinen og andre ting du vil eller trenger å ha på databord, og velg størrelsen deretter.

Kan jeg justere høyden på databordet mitt?

Ja, mange av våre databord er høydejusterbare for å tilpasse seg din kroppslengde og arbeidsstilling. Dette kan bidra til å redusere belastningen på nakke og rygg under lange arbeidsøkter.

Hvor høyt skal et databord være?

Et databord skal tilpasses din høyde og arbeidsstilling for å minimere risikoen for belastningsskader. Generelt anbefales det at bordet er 70-76 cm høyt for personer mellom 165-185 cm høye. For personer utenfor dette området kan det være behov for tilpasning av høyden. Et justerbart bord kan være et godt alternativ for å tilpasse høyden etter dine behov.

Finnes det databord med lagring?

Ja, mange av våre databord har innebygd lagring i form av hyller, skuffer eller skap. Dette kan hjelpe deg med å holde orden på arbeidsmaterialet ditt og maksimere plassen på skrivebordet ditt.