Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 13/12 for levering før jul*

Hylle barnerom

Bokhylle barn

27 stk produkter
Viser 24 av 27 produkter
12

Gjør barnerommet til en inspirerende og praktisk plass med en flott bokhylle eller bokkasse! Med en barnebokhylle fra Chilli får du og barnet ditt en god oversikt over bøkene deres. Lesing er ikke bare bra for å utvide ordforrådet eller stimulere barnets fantasi, det gir også en mulighet for deg og barnet ditt til å ha koselige stunder sammen. Hos Chilli finner du barnbokhyller i ulike farger, former og størrelser som passer perfekt på barnerommet. Ved å ha bøkene synlige i en barnebokhylle eller bokkasse skaper du et lesefremmende miljø der barnet kan utforske sin fantasi og slukke sin tørst etter kunnskap gjennom bøker.

Vanlige spørsmål om barnebokhyller

Hvilken type barnebokhylle er best for barnerommet?

Det avhenger av dine behov og rommets størrelse. Vi tilbyr veggmonterte, frittstående og modulære barnebokhyller for å passe ulike rom og lagringspreferanser.

Hvordan kan jeg organisere bøkene i barnebokhyllen på en fin måte?

Sorter bøkene etter sjanger, størrelse eller farge for en visuelt tiltalende og organisert hylle. Bruk bokstøtter eller kurver for å holde bøkene oppreist og gi en ekstra touch til hyllen.

Når bør jeg velge en bokkasse og når bør jeg velge en bokhylle for barnet mitt?

Du kan velge en bokkasse når du ønsker en mobil og praktisk oppbevaringsløsning for barnets bøker. Bokkasser er vanligvis mindre og lettere å flytte rundt, noe som gjør dem perfekte for å oppbevare bøker på ulike steder i hjemmet eller ta dem med på reise. På den andre siden kan du velge en bokhylle når du ønsker en mer permanent og visuelt tiltalende utstilling av barnets bøker. Barnebokhyller kan være større og gi mer plass til å organisere og vise frem bøker på barnerommet eller i et dedikert leseområde. Valget avhenger av dine preferanser og behov i barnets lesemiljø.