categoryTopBlock
Barnebord

Stellebord

6stk produkter

Et bra og fint stellebord fungerer som en hjelpende hånd for deg når du trenger det. Hos oss har vi samlet et stort sortiment av stellebord i forskjellige størrelser og modeller sånn at du enkelt kan finne noe som passer hjemmet og behovet ditt. Velkommen til å bla blant våre stellebord av høy kvalitet billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan velger jeg rett stellebord?

Først og fremst trenger dere finne en sikker og stabil plass å plassere stellebordet på. Det er også viktig at dere velger en modell som passer til deres behov og forutsetninger. Når dere vet hvor dere vil plassere stellebordet er det bra å måle opp hvor stor plass dere kan bruke, velg deretter et stellebord etter de målene dere har. Det er også bra å plassere stellebordet på rett høyde, da man kommer til å bruke en del tid der. Komplettere stellebordet ditt med en herlig og god stellematte.

Er det smartere å velge et stellebord med oppbevaring?

Det er som regel anbefalt å velge en stellekommode der du har skuffer å oppbevare alt av tilbehør i. Fordelen er at du har alt det nødvendige på en og samme plass, samtidig som det er lettilgjengelig. Hos Chilli finner du en mengder av ulike stellebord med oppbevaring der du kan oppbevare alt fra vaskekluter til klær.

Hvor stort stellebord skal jeg ha?

Størrelsen på stellebordet trenger å tilpasses etter hvor stor plass man har. Bla gjennom stellebordene i forskjellige størrelser for å finne en som passer deg og babyen din. Vi har smale stellebord for mindre plass og større stellebord med oppbevaringsplass for de som har god plass.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)