Hopp over overskriften og gå videre.
Peis uten pipe

El-peiser

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Med en elektrisk peis har du ikke bare skapt deg en dekorativ detalj, men samtidig kan du bruke den som en varmekilde. Med en elpeis får du vakre flammer helt uten fare. Bla blant fine elpeiser til en billig pris hos Chilli. Velg om du vil ha en elektrisk peis til gulvplassering eller en vegghengt peis.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvor kan jeg plassere en elpeis?

    Fordelene med en elpeis er at du kan plassere dem der du vil. Noe som gjør det lettere er om du plasserer den nær et eluttak, da trenger du ikke dra ledningen spesielt langt og kan lettere gjemme unna den. Du trenger heller ikke plassere den ved siden av en skorstein, men en elektrisk peis fungerer like bra langs en rett vegg som i et hjørne.
  • Er det vanskelig å installere en elpeis?

    Nei, det er enkelt å installere. Når du kjøper en peis fra Chilli følger det alltid med en bruksanvisning på hvordan elpeisen skal monteres. Du finner peiser i forskjellige størrelser og utførelser for installasjonen kan se ulik ut. Les derfor alltid instruksjonene som følger med.
  • Kan jeg bruke en elektrisk peis som varmekilde?

    Majoriteten av våre elpeiser er utstyrt med vifter. Derfor kan du bruke elpeisen din som en varmekilde, samtidig som du skaper en fin innredningsdetalj. Viften lager ikke noe lyd og du slipper røyken som kan komme fra en vanlig peis. Velg selv om du vil ha i gang både peisen og viften, så klart kan du kun ha på den ene eller den andre også.