Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Krukker

Antikk krukke

0 stk produkter
  Viser 0 av 0 produkter

  Populære filtreringer

  Krukker i antikk stil er en trendy interiørdetalj som gir hjemmet ditt en tidløs og rustikk følelse. En antikk krukke kan brukes som en vakker detalj for å vise frem dine favorittplanter eller som en dekorativ interiørdetalj i seg selv. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av "antikke krukker" og krukker i antikk stil. Så hvorfor ikke legge til en antikk krukke i hjemmet ditt for å gi det ekstra karakter og sjarm?

  Hvilke materialer finnes på antikke krukker og krukker i antikk stil?

  Hos Chilli finner du antikke krukker og krukker i antikk stil i forskjellige materialer, inkludert leire, metall, stein og keramikk. Valget av materiale avhenger av din personlige stil og hvilken følelse du ønsker å skape i rommet. En leirkrukke kan gi en rustikk og landlig følelse, mens en metallkrukke kan gi en mer industriell og moderne touch.

  Passer antikke krukker i alle interiørstiler?

  Krukker i antikk stil er allsidige interiørdetaljer som kan passe inn i mange forskjellige interiørstiler. De passer perfekt i en rustikk eller landlig innredning, men kan også fungere som en vakker kontrast i en moderne innredning. Plasser en vakker antikk krukke på en hylle, på en vinduskarm eller på et sidebord for å gi interiøret ditt en ekstra dimensjon og en følelse av historie og karakter. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av krukker i antikk stil som kan hjelpe deg med å realisere din drømmeinnredning.

  Hvilke planter passer best i antikke krukker og krukker i antikk stil?

  Nesten alle planter kan fungere i en antikk krukke eller krukke i antikk stil, men noen planter kan skape en mer autentisk og rustikk følelse. Potteplanter som fikentrær, pelargoniaer og kaktuser kan passe godt i antikk inspirerte krukker. En annen idé er å plassere et par små planter i en gruppe i en stor antikk krukke for å skape en fin dekorasjon.