Hopp over overskriften og gå videre.
Dekorasjon & innredningsdetaljer

Krukker

516 stk produkter
Viser 24 av 516 produkter
1
...
22

Populære filtreringer

Grønne planter er en herlig måte å skape en koselig følelse i hjemmet. For å lykkes med plantene dine trenger du fine og gode potter, som du finner her på Chilli. Våre potter er egnet for både innendørs og utendørs bruk hvor du kan bla gjennom en rekke farger og modeller.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan måler jeg krukker?

  Når du skal måle en krukke måler du diameteren. Om du skal plante om plantene dine er det alltid best å kjøpe krukke som måler ca 3-5 cm større enn den du allerede har. Da gir du plass til røttene å vokse så plantene dine kan vokse seg store.
 • Hvor stor potte skal man ha?

  Om du kjøper en ny plante trenger potten din å være like stor som plastpotta planta kommer i. Er potta for liten kan ikke jorden beholde fukten og røttene får ikke plass nok til å vokse.
 • Kan jeg kjøpe krukker i sett?

  Det kan du! Hos Chilli finner du krukker i sett som passer fint i vinduskarmen eller på terrassen. Med hjelp av krukker i samme stil, men forskjellige størrelser får du en enhetlig stil i hjemmet ditt.
 • Hvilke modeller på billige krukker tilbyr Chilli?

  Avhengig av hvilken stil du foretrekker, kan du bla i stilige og klassiske potter i enkle farger, som betongpotter eller svarte krukker. Vi tilbyr selvfølgelig også fargerike krukker i fargene grønn, rosa, gul og blå. Du finner også gryter i forskjellige størrelser, så uansett om du er på jakt etter en liten eller stor gryte, finner du den garantert hos Chilli.
 • Hvordan innreder jeg med krukker?

  Vil du oppgradere hjemmet ditt og skape en mer hjemmekoselig følelse er planter et perfekt alternativ. Det er fint å blande forskjellige typer av krukker i vinduskarmen, bokhyllen eller på spisebordet. Det er heller ikke feil å innrede med herlige planter som står på gulvet i ulike høyder, da er krukker på ben en bra investering.