categoryTopBlock
Julepynt

Plastjuletre

663stk produkter
Kampanje

En plastgran kan være et praktisk og smidig alternativ til en tradisjonell gran. Uansett om du leter etter en gran som du kan bruke år etter år, eller om du har allergier som hindrer deg fra å ha en ekte gran, kan en plastgran være det perfekte valget. På Chilli finner du plastgraner i ulike størrelser, farger og utførelser for å passe din stil og smak, noen kommer til og med som en komplett pakke med juletrepynt og lys! Ellers har du selv frie hender til å fylle din plastgran med vakker julepynt og skape en stemningsfull julefølelse i ditt hjem.

Hva er fordelene med en plastgran?

Fordelene med en plastgran inkluderer at den er lettstelt, allergivennlig og kan gjenbrukes år etter år. Dessuten mister den ikke nåler og trenger ikke vannes, noe som gjør den til et praktisk valg for den stressende juleperioden. Du kan også finne plastgraner i ulike størrelser og stiler for å passe din innredning og smak.

Kan jeg bruke samme julepynt på min plastgran som på en ekte gran?

Ja, du kan bruke samme julepynt på en plastgran som på en ekte gran. Prøv gjerne å bruke ulike typer julelys for å skape en stemningsfull og vakker juletre.

Hvordan kan jeg oppbevare min plastgran etter julen?

Oppbevar din plastgran i en egnet oppbevaringsboks eller pose som beskytter treet mot støv og fuktighet. Sørg for å fjerne all julepynt og lagre det separat for å unngå skader. Plasser deretter ditt pakketre på et tørt og kjølig sted til neste jul.

Finnes det noen tips for å gjøre min plastgran mer realistisk?

Ja, det finnes flere ting du kan gjøre for å gjøre din plastgran mer realistisk. Prøv å plassere treet i en stor kurv eller urne for å skjule plastfoten og skape et mer naturlig utseende. Du kan også fylle treet med ekstra grener eller julelys for å skape en fyldigere og mer realistisk look.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje