Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Beslag

Møbelben

81 stk produkter
Viser 24 av 81 produkter
1
...
4

Er du på jakt etter en måte å oppgradere utseendet på møblene dine uten å bruke en formue? Da kan nye møbelben fra Chilli være løsningen for deg. Møbelben er en enkel, men effektiv metode for å gi møblene dine et nytt utseende og en frisk følelse. De kan brukes til å heve en sofa eller gi spisebordet ditt et nytt utseende. Hos Chilli finner du møbelben til en rekke forskjellige møbler, i ulike stiler, farger og materialer for å passe alle dine behov og for å skape en unik stil i hjemmet ditt.

Ofte stilte spørsmål om møbelben

Kan jeg kjøpe nye møbelben til alle typer møbler?

Ja, i prinsippet kan møbelben brukes på alle typer møbler så lenge de har en plan overflate der bena kan festes. Møbelben er en fleksibel løsning som kan brukes til å fornye sofaer, stoler, bord og andre møbler i hjemmet ditt. Det er viktig å velge riktig type møbelben for møbelet ditt og å sørge for at de passer dine behov og stil.

Hvilke materialer er møbelben laget av?

Møbelben finnes i ulike materialer, inkludert tre, metall, plast og gummi. Valg av materiale avhenger av dine preferanser og behov. Treben gir en naturlig og rustikk følelse, mens metallben gir en moderne og minimalistisk følelse. Plastben er lette og enkle å rengjøre, mens gummiben gir stabilitet og motvirker glidning. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av møbelben i ulike materialer for å passe dine behov.

Kan møbelben brukes for å fikse et ustabilt møbel?

Ja, å erstatte de eksisterende bena på et ustabilt møbel kan være en enkel måte å stabilisere det på. Ved å velge kraftigere og mer stabile møbelben kan du sikre at møbelet ditt står stabilt på gulvet og unngå eventuelle vinglete bevegelser. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av møbelben i ulike størrelser og materialer som passer til ulike typer møbler.