Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 8/12 for levering før jul*

Viser 9 av 9 produkter

Utforsk vårt utvalg av vakre fuglebad som lokker fugler og dyr til hagen din. Med Chillis brede utvalg av fuglebad i ulike materialer, stiler og størrelser kan du finne det perfekte fuglebadet for hagen din. Fuglebad er ikke bare estetisk tiltalende, men hjelper også fugler med å holde seg rene og fjerne parasitter, noe som er avgjørende for helsen deres. Gi dine fjærkledde venner et sted å kjøle seg ned og drikke vann samtidig som du forvandler hagen din til et levende og innbydende rom.

Hvordan rengjør jeg mitt fuglebad?

Rengjør fuglebadet ditt regelmessig ved å tømme det for vann, skrubbe det med en myk børste og fylle på med rent vann. Unngå å bruke sterke kjemikalier som kan være skadelige for fuglene. Rengjøring hjelper til med å forhindre vekst av alger og bakterier, noe som skaper en sunn miljø for fuglene.

Hvilket materiale er best for et fuglebad?

Det finnes mange materialer å velge mellom når det gjelder fuglebad, som stein, keramikk, metall og betong. Valget av materiale avhenger av dine personlige preferanser, budsjett og hagens stil. Hvert materiale har sine fordeler og ulemper, så vurder deres holdbarhet, vekt og vedlikehold før du tar en beslutning.

Hvor bør jeg plassere mitt fuglebad?

Plasser fuglebadet ditt på en åpen flate i hagen der det er lett for fuglene å se det. Sørg for at det er beskyttelse i form av trær eller busker i nærheten, slik at fuglene kan flykte fra rovdyr om nødvendig. Plasser fuglebadet på en flat overflate for å forhindre at det velter, og hold det unna vinduer for å redusere risikoen for kollisjoner.