categoryTopBlock
Møbelbeskyttelse

Presenning

138stk produkter
Hos Chilli finner du presenninger i en rekke ulike design, velg om du ønsker grønn, svart eller hvit presenning. Enten du trenger en stor eller liten presenning, finner du den garantert her på Chilli. Dekk til ting du vil beskytte mot forskjellig vær og forleng levetiden til eiendelene dine. Velkommen til å utforske vårt store utvalg.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan bygge et vindfang med presenning?

Avhengig av hvor du trenger vindfang, finnes det ulike metoder for å bygge vindfang. Er det i skogen er det lettest å finne to trær med en avstand på ca 3, 5 meter. Fest deretter presenningen til alle fire kanter rundt trærne ved hjelp av snor og tau. Tenk på hvilken retning vinden blåser og fest deretter vindbeskyttelsen slik at du stopper vinden.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger presenning?

Først og fremst må du ha tenkt på hva du skal bruke presenningen til. Du må også være tydelig på hvor mye presenning du trenger og om du har krav til materialer og funksjon.

Hva kan jeg bruke en presenning til?

En presenning kan brukes til en rekke forskjellige ting. Du kan bruke den som beskyttelsestrekk til hagemøbler, griller, ved, biler og mye mer. De kan også brukes som beskyttelse mot ulike værforhold som regn, vind og sollys.

Hvilken presenning er best for en båt?

Det absolutt beste er en båtpresenning, fordi den er formet og tilpasser seg din båt. Men du kan selvfølgelig bruke en vanlig presenning også. Bare pass på at du fester den ordentlig og at du kjøper en som er stor nok.

Hvordan fester jeg presenningen?

En presenning skal være godt festet. For å beskytte maljene bør du feste presenningen med gummistropper og en gummiline.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)