Hopp over overskriften og gå videre.
Øvrig hagemøbler

Puteoppbevaring & møbelbeskyttelse

363 stk produkter
Viser 24 av 363 produkter
1
...
16

Hagemøbler kan noen ganger være en tung historie, og når været blir dårlig kan det bli tungvint om man må flytte inn møblene, både for kroppen og med tanke på plass. På Chilli kan du finne reddende putebokser, putekasser og møbelovertrekk som tar vare på dine hagemøbler og møblenes tilbehør når de ikke er i bruk. Vi selger flere utemøbler som tåler å stå ute året rundt, men selv disse møblene har godt av å bli beskyttet slik at de slipper unødvendig slitasje. Bruk et beskyttende trekk til utemøblene og du forlenger levetiden på dine hagemøbler betraktelig! 

Øk levetiden til hagemøblene dine

Med våre møbeltrekk, putekasser og putebokser kommer du til å kunne nyte dine utemøbler med tilbehør i mange år framover. Et overtrekk til dine hagemøbler er en billig forsikring, og du kan på den måten få det meste ut av dem. Ved å benytte deg av et beskyttelsestrekk til hagemøbler så kommer også kostnadene for øvrig vedlikehold til møblene til å synke – du behøver ikke rengjøre dem like ofte for eksempel. Våre møbelovertrekk finnes i flere ulike størrelser slik at du enkelt skal kunne finne noe som passer akkurat deg. 
 
I vårt brede sortiment av møbelovertrekk finner du blant annet:
 
• Hammockovertrekk
 
Vi har også ekstra store bokser og trekk for deg som har store møbler eller mange hageputer og stolputer på uteplassen.


Bestill på nettet

Bestill dine møbeltrekk online på Chilli allerede i dag, og sikre dine møblers velferd! Vi tilbyr lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett.