categoryTopBlock
Spesialmatte

Gulvbeskyttelse

25stk produkter
Ønsker du å unngå riper og slitasje på gulvet ditt, har du kommet til rett sted. Med beskyttelse for gulvet ditt vil du ikke slite det ut og opprettholde glansen i mange år fremover. deg selv i vårt store utvalg og bestill den som passer best til deg og dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg beskyttelse til gulv?

Har du hjemmekontor er det greit å kjøpe beskyttelse til gulvet ditt. Med en kontorstol er det lett at det oppstår riper og slitasje på gulvet, noe du vil unngå. For deg med et hjemmetreningsrom er en beskyttelsesmatte perfekt. Vekter og andre typer verktøy kan lett lage merker i gulvet, med en gulvbeskyttelse minimerer du risikoen for at gulvet ditt blir skadet.

Hvilken gulvbeskyttelse tilbyr Chilli?

Hos Chilli finner du et variert utvalg, vi tilbyr noe som passer alle behov. Bla gjennom stolmatte, beskyttelsesmatter, malingsmatter, fuktsikre matter og mange flere. Vi tilbyr kun produkter av høy kvalitet til en billig pris. Vi er derfor sikre på at du vil være fornøyd med ditt nye kjøp.

Hva skal jeg tenke på ved valg av en gulvbeskytter eller stolmatte?

Det eneste du trenger å tenke på er hvor du skal ha gulvbeskyttelsen din og hvor mye overflate du skal dekke. Utover det er det bare å velge etter smak.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)