Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 2 av 2 produkter

Er du på jakt etter den perfekte stekepannen for å lage favorittrettene dine? Hos Chilli finner du et stort utvalg av stekepanner i ulike modeller av høyeste kvalitet. Våre stekepanner kommer i ulike størrelser og materialer for å passe alle kjøkken og matlagningsstiler. Vi har alt fra støpejernspanner til non-stick stekepanner som gjør matlagingen til en glede. Med en god stekepanne er det vanskelig å mislykkes på kjøkkenet.

Hvilken type stekepanne skal jeg velge?

Hvilken stekepanne du bør velge avhenger av hva du vil bruke den til. En støpejernspanne gir jevn varme og egner seg godt til å steke kjøtt og grønnsaker. En non-stick stekepanne er lett å rengjøre og bra for å steke egg og pannekaker. Når du velger riktig størrelse på stekepannen din, bør du tenke på hvor mange personer du vanligvis lager mat til og hvilke typer retter du pleier å lage. For mindre porsjoner, som for eksempel egg eller mindre kjøttstykker, kan en mindre stekepanne på rundt 20-25 cm være tilstrekkelig. For større porsjoner og retter, som for eksempel steker eller fisk, kan en stekepanne på rundt 28-30 cm være mer passende. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av stekepanner, slik at du kan finne den som passer dine behov.

Hvordan vasker man en stekepanne?

For å vaske en stekepanne kan du først prøve å fjerne eventuelt fastbrent mat med hjelp av en stekespade. Hvis det ikke fungerer, kan du fylle stekepannen med varmt vann og la den stå en stund for å løsne matrestene. Avhengig av om det er en teflonpanne eller støpejernspanne, vaskes de litt forskjellig. En teflonpanne skal vaskes med en myk oppvaskbørste eller svamp og tåler oppvaskmiddel. En støpejernspanne tåler hardere oppvaskredskaper, men skal ikke vaskes med oppvaskmiddel. Vår anbefaling er at uansett om det står at stekepannen tåler oppvaskmaskin eller ikke, er det bra å unngå det for at stekepannen skal vare så lenge som mulig. Sørg også for å tørke av støpejernspannen grundig etter vask for å unngå rustdannelse. Hvis du er usikker på hvordan du skal rengjøre din nye stekepanne, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Kan jeg bruke stekepannen min i ovnen?

Det avhenger av hvilken type ste kepanne du har. Støpejernspanner og visse non-stick stekepanner kan brukes i ovnen, mens andre non-stick stekepanner ikke er egnet for ovnen. Sjekk alltid produsentens instruksjoner for å se om stekepannen din tåler ovn.

Hvordan vet jeg når stekepannen min må byttes ut?

Når en stekepanne begynner å vise tegn på slitasje, som riper eller fliser i belegget, er det på tide å bytte den ut. Hvis maten begynner å feste seg til pannen selv etter rengjøring, eller hvis det tar lengre tid å få opp temperaturen på pannen, kan det også være en indikasjon på at det er på tide å bytte den ut. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av stekepanner av høyeste kvalitet som vil vare lenge.