Komplett Sengepakke Choice No 5 140x200 Fast/Medium Watergel

Blå|Sølvben

Artikkelnummer: 666716
Gjør dine valg
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde140 cm
Lengde200 cm
Sengemål140x200 cm
Material
OvermadrassWatergel
BenSølvben
Antall
Komfortsoner7
Øvrig
VaremerkeGDNT
KomfortLyx
SerieSelect No 5
Farge
FasthetsgradFast/Medium
SengegavlSengegavl med Sider 140 cm
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
TypeKomplett Sengepakke
KvalitetLyx
StoffnavnEllie 1
Garanti22 år

Detaljerte spesifikasjoner

Metallic 15 cm 4-pk
2 stk - Metallic 15 cm 4-pk
GDNT
Flere produkter fra GDNT
Mål
Sokkel/Ben høyde15 cm
Material
BenSølvben
Øvrig
FargenavnHvitGrå
Farge
Sengegavl med Sider Choice 140 cm
1 stk - Sengegavl med Sider Choice 140 cm
Blå
GDNT
Flere produkter fra GDNT
Mål
Bredde140 cm
Høyde131 cm
Øvrig
SerieSelect tillbehör
FargenavnBlå
Farge
StoffEllie 1, Blå Stoff
SengegavlSengegavl med Sider 140 cm
StilTidløs
TypeSengegavl
KvalitetLyx

Produktinformasjon

Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en sengepakke som består av en eksklusiv kontinentalseng med en utrolig progressiv støtte, til hele kroppen. Med flere valgmuligheter både til utseende og oppbygningen i madrassen, kan du skape en unik seng etter smak og behov. I denne sengepakken inngår kontinentalseng, ben og sengegavl.

Velg mellom en overmadrass medium eller fast komfort. Vi tilpasser fjærmadrassen etter akkurat ditt ønskemål, uansett om dere vil ha samme eller ulik komfort på de forskjellige sidene.

Choice No 5 Kontinentalseng er bygd opp på en sengebunn med en tidløs fingerskjøt trestamme og to lag pocketfjæring, noe som virkelig stikker seg ut i sengeverden. Denne sengen er ekstra bra for deg som trenger et stabilt støtte til korsryggen. Pocketfjæring i to lag skaper et progressivt støtte, akkurat der du behøver det. Det øverste laget har større fjærer og avlaster derfor den initiale belastningen, mens nederste lag har mindre fjærer som støtter opp annen belastning.

Fjærmadrassen består av micropocketfjæring i sju soner, noe som skaper en veldig god komfort og tilpasses etter kroppens belastning. Det øverste laget av fjærmadrassen består av et tynt lag filt.

Velg overmadrass
Overmadrass med lateks og memoryskum: Denne overmadrassen består av et lag talalay lateks og et lager memoryskum. Det unike naturmaterial talalay lateks har veldig gode trykkavlastende egenskaper. Det med at man tilfører luft under produksjonsprosessen, gjør at materialet puster godt og leder bort både fukt og varme. Både talalay lateks og memoryskum er to følsomme materialer som i høy grad tilpasser seg etter kroppens konturer samtidig som det virker støttende og avlastende.

Overmadrass med watergel skum: Overmadrassen som består av det utrolige materialet watergel skum som har en åpen cellestruktur. Dette materialet minner i stor grad om følelsen hos en madrass av memoryskum da den har høy komfort og virker støttende for kroppen. Denne overmadrassen er også veldig sval.

Overmadrassene er kledd i stretchstoff for å skape en god følsomhet. Choice No 5 finnes i fire fargevalg. Madrassens trekk kan tas av og vaskes på 60°. Velg mellom seks ulike ben, som varierer på design, material og farge. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

CHOICE SERIEN
Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

FINN DIN PERFEKTE SENG
Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

Behøver du hjelp?

Telefon: 23 65 32 90

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    08:00 - 20:00
  • Lørdag:
    10:00 - 14:00
  • Søndag:
    10:00 - 14:00
Shopp våre Instagram-favoritter