TV-benk Halifax Stor 180 cm

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509360
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde45 cm
Høyde180 cm
Dybde45 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Øvrig
VaremerkeCoast Living
SerieHalifax
FargenavnHvitSvart
Farge
StilLandligMarine
UtseendeTre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie som har hentet sin inspirasjon fra den fredfulle kysten og den franske landsbyen. Stilrene Halifax er helt i tid med den moderne, norske innredningsstilen. For å kunne skape en gjennomgående rød tråd i hjemmet finner du møbler til nesten alle rom i Halifax serien. Denne møbelserien preges av profesjonell håndverk, laget av erfarne møbelsnekkere som legger vekt på fine detaljer og kvalitet. Ser du mer nøyaktig kan du finne lett slitte flater langs kantene, som er en unik detalj som gir møbelen den rustikk følelsen.

Halifax mediabenk i mahognitre er en romslig benk med fine detaljer. Her får du god oppbevaringsplass for dine medieenheter. Med detaljer som håndtak i messing og den brune topplaten får du en stilfull mediabenk som gir stuen en ekslusiv følelse.

Produktinformasjon

Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, trefuktighet før produksjon, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.

Varemerke

Coast Living
Coast Living

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt
Shopp våre Instagram-favoritter